VIRAL

Ο 21χρονος Καμερουνέζος στόπερ που μοιάζει με 45χρονο

Ο 21χρονος Καμερουνέζος στόπερ που μοιάζει με 45χρονο

Ο Καμερουνέζος Έρνεστ Σανουό ισχυρίζεται ότι είναι 21 ετών και κατά έξι μήνες μεγαλύτερος από έναν συμπαίκτη του στην εσθονική Τρανς Νάρβα. Μία φωτογραφία τους δείχνει κάτι πολύ διαφορετικό (pic).

Ο Έρνεστ Σανουό πήρε μεταγραφή πριν από ένα μήνα από τη Γιονγκ Σπορτ Ακάντεμι του Καμερούν στην Τρανς Νάρβα της Εσθονίας.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Τίκο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους και θα επιχειρήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να μεταβεί στην Ευρώπη για να κάνει καριέρα.

Μόνο που μία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media καθιστούν... αμφίβολη την ιστορία του. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι είναι από το Καμερούν ή ότι είναι ποδοσφαιριστής, ωστόσο υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1996 και έτσι είναι μόλις 21 ετών.

Ειδικά από τη στιγμή που ποζάρει δίπλα σε έναν συμπαίκτη του, τον Εσθονό μεσοεπιθετικό Σβιάτοσλαβ Γιακόβλεβ, επίσης νέα μεταγραφή της Τρανς Νάρβα, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1996 κι έτσι είναι κατά 5,5 μήνες πιο μεγάλος από τον Σανουό.

Η φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο 21χρονος Καμερουνέζος στόπερ που μοιάζει με 45χρονο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ