VIRAL

Ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο για φωτογραφία ο Καντέ

France's Ngolo Kante celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won the final 4-2. (AP Photo/Matthias Schrader)
France's Ngolo Kante celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won the final 4-2. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ενγκολό Καντέ ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να φωτογραφηθεί και χρειάστηκε η παρέμβαση του Ενζοζί για να φτάσει τελικά στα χέρια του. (VIDEO)

Μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι πληθωρικός και να κάνει την ομάδα του να μοιάζει πως παίζει με έναν παίκτη περισσότερο. Ωστόσο, όπως φαίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Αυτό αποδείχθηκε και από τους πανηγυρισμούς των παικτών της Εθνικής Γαλλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ώρα που οι συμπαίκτες του έπαιρναν το τρόπαιο ο ένας μετά τον άλλον για να φωτογραφηθούν εκείνος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του. Ο λόγος για τον Ενγκολό Καντέ ο οποίος όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα ντροπαλός.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο Ενζοζί ήταν εκείνος που το πήρε από τον Τουβάν και το έδωσε στον αμυντικό μέσο της Τσέλσι για να φωτογραφηθεί!

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ