VIRAL

Μεχντί Μπενατιά, ένας... γύπας χωρίς νύχια

From left, Juventus' Kwadwo Asamoah, Mehdi Benatia and Mario Mandzukic react at the end of a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. Roma won 3-1. (AP Photo/Gregorio Borgia)
From left, Juventus' Kwadwo Asamoah, Mehdi Benatia and Mario Mandzukic react at the end of a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. Roma won 3-1. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Πηγαίνοντας να πάρει θέση στην ειδική εξέδρα για την απονομή του scudetto, o Μεχντί Μπενατιά θεώρησε κατάλληλη την στιγμή για φλερτ αλλά αποδείχτηκε... γύπας χωρίς νύχια.

Το "αντίο" του Τζίτζι Μπουφόν ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός που έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Βερόνα, όσο κι αν ο Μεχντί Μπενατιά θέλησε να πάρει μια τζούρα από τη δόξα του θρυλικού γκολκίπερ.

Τη στιγμή που κατευθυνόταν στην ειδική εξέδρα για την απονομή του scudetto, ο Μαροκινός στόπερ εντυπωσιάστηκε με μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί για την απονομή των μεταλλίων.

Πλησιάζοντας την άπλωσε το χέρι του προς το μέρος της, αλλά αποδείχθηκε ένας... γύπας χωρίς νύχια. Το μοντέλο δεν ανταποκρίθηκε, ίσα που έριξε μια ματιά στον Μπενατιά, ο οποίος πήρε το χέρι πίσω και ανέβηκε στην εξέδρα φανερά αμήχανος από την "χυλόπιτα".

AP Photo/Gregorio Borgia

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ