VIRAL

Λίνεκερ: "Xάσαμε από τα... ηφαίστεια"

Λίνεκερ: "Xάσαμε από τα... ηφαίστεια"
Λίνεκερ PHOTOGRAPH: TOM JENKINS FOR THE

Δείτε πως υποδέχθηκε - με πολύ χιούμορ αλλά και μερική δόση από Brexit - ο Γκάρι Λίνεκερ τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Euro 2016 μετά την ήττα από την Ισλανδία.

Η Ισλανδία νίκησε με 2-1 την Αγγλία κι άφησε έξω από τη συνέχεια του Euro 2016 τα "τρία λιοντάρια". Ο παλιός άσος της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ, έζησε με τη δική του αγωνία την εξέλιξη της αναμέτρησης - μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter - μέχρι που παραδέχθηκε ότι η Αγγλία έχασε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αρχικά έμεινε "άλαλος", στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι Άγγλοι "είναι απελπισμένοι να βγουν από την Ευρώπη με κάθε τρόπο", ύστερα ήλπιζε ότι ο "Βάρντι θα έρθει από τον πάγκο και θα κάνει κάτι", μετέπειτα παραδέχθηκε ότι "δεν μπορεί να περιμένει για τα γαμ#$% highlights" και τέλος με αφοπλιστικό χιούμορ αναγνώρισε ότι "είναι η χειρότερη ήττα στην ιστορία μας. Η Αγγλία ηττήθηκε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μπράβο, Ισλανδία".











TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ