Λίνεκερ: Xάσαμε από τα... ηφαίστεια - Viral - SPORT 24
VIRAL

Λίνεκερ: "Xάσαμε από τα... ηφαίστεια"

Λίνεκερ

Λίνεκερ: "Xάσαμε από τα... ηφαίστεια"

Δείτε πως υποδέχθηκε - με πολύ χιούμορ αλλά και μερική δόση από Brexit - ο Γκάρι Λίνεκερ τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Euro 2016 μετά την ήττα από την Ισλανδία.

Η Ισλανδία νίκησε με 2-1 την Αγγλία κι άφησε έξω από τη συνέχεια του Euro 2016 τα "τρία λιοντάρια". Ο παλιός άσος της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ, έζησε με τη δική του αγωνία την εξέλιξη της αναμέτρησης - μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter - μέχρι που παραδέχθηκε ότι η Αγγλία έχασε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αρχικά έμεινε "άλαλος", στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι Άγγλοι "είναι απελπισμένοι να βγουν από την Ευρώπη με κάθε τρόπο", ύστερα ήλπιζε ότι ο "Βάρντι θα έρθει από τον πάγκο και θα κάνει κάτι", μετέπειτα παραδέχθηκε ότι "δεν μπορεί να περιμένει για τα γαμ#$% highlights" και τέλος με αφοπλιστικό χιούμορ αναγνώρισε ότι "είναι η χειρότερη ήττα στην ιστορία μας. Η Αγγλία ηττήθηκε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μπράβο, Ισλανδία".SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24