VIRAL

Λάμπρος Χούτος κατά Γιώργου Αγγελόπουλου

Λάμπρος Χούτος κατά Γιώργου Αγγελόπουλου

"Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor κάποιος που θα είναι τίμιος", αναφέρει σε συνέντευξή του ο Λάμπρος Χούτος "αδειάζοντας" παράλληλα τον Ντάνο.

O Λάμπρος Χούτος φιλοξενήθηκε στο 7Μέρες Tv μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor, βγάζοντας στη σέντρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

"Πιστεύω πως μόνος του έβγαλε τον εαυτό του στο περιθώριο με τη στάση του, αλλά και την απόφαση του να παίζει εκτός κανονισμών", ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Ντάνο ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Εκεί κλήθηκε να διευκρινίσει το "εκτός κανονισμών", δηλώνοντας ότι "για τον τρόπο που έπαιζε εκτός κανονισμών θα ήταν καλύτερα να μιλήσει ο ίδιος. Δεν έχω κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δεν μου έχει κάνει κάτι, θέλω να το διευκρινίσω αυτό. Ίσα ίσα, είχαμε και τις δικές μας στιγμές, καθώς όμως καλούμαι να ψηφίσω, δεν μπορώ να παραβλέψω τον τρόπο που κινήθηκε μέσα στο παιχνίδι".

Όσον αφορά για τον ποιον βλέπει νικητή, ο Λάμπρος Χούτος απάντησε πως "δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα είναι νικητής, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είναι κάποιος που θα είναι τίμιος και παράδειγμα προς όλους".

Και ποιο είναι ένα παράδειγμα τίμιου παίκτη; "Αυτός που μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις δύσκολες συνθήκες μαζί, κρατώντας όμως τις αρχές του, την αξιοπρέπεια του και την ψυχραιμία του σε υψηλό επίπεδο, αλλά και προσπαθώντας παράλληλα να εξελίσσεται ώστε να προσφέρει στην ομάδα και στον εαυτό του, είτε μέσα από τα αγωνίσματα, είτε μέσα από τη συμβίωση.

Κοντά σε αυτά τα χαρακτηριστικά, από την ομάδα μου μόνο μπορώ να πω, είναι ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – σε αυτό το χρονικό σημείο που μιλάμε βέβαια. Δυστυχώς δεν μπορώ να συμπεριλάβω τον Γιώργο Αγγελόπουλο και είναι κρίμα μιας και στα αγωνίσματα ήταν ο καλύτερος, αλλά και στη συμβίωση βοηθούσε σε πολλά", κατέληξε ο Λάμπρος Χούτος.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ