VIRAL

Κυριαρχία Ντάνου στο Survivor!

Κυριαρχία Ντάνου στο Survivor!

Το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία και μπορείτε να δείτε τι ποσοστό νικών έχουν οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι. Κοντά οι δυο πρώτοι, μακράν τελευταίος ο Σπαλιάρας.

Πέντε παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor, τουλάχιστον με βάση αυτά που εμείς παρακολουθούμε, διότι τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ημέρες. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Μάριος είναι ήδη στον ημιτελικό, έπεται η μάχη για την δεύτερη ασυλία και θα μείνουν τέσσερις παίκτες. Οι δυο που δεν θα έχουν ασυλία θα παλέψουν για την είσοδο στα ημιτελικά. Πώς όμως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό μέχρι στιγμής στον συσχετισμό νίκες - ήττες; Ποιος έχει το καλύτερο ποσοστό νικών απ' όλους και ποιος το χειρότερο;

Πρώτος, λοιπόν, είναι ο Ντάνος με 60,4%, έχοντας δώσει και τους περισσότερους αγώνες (288). Ακολουθεί ο Μάριος με 59,3%, ο οποίος έχει 35 αγώνες λιγότερους, όμως είχε και τη μεγάλη απουσία λόγω του τραυματισμού στο τρακάρισμα.

Τρίτος είναι ο Βασάλος με 55,3%, έπεται ο Μισθοφόρος με 54,7% και τελευταίος είναι ο Σπαλιάρας με 31,5%, έχοντας δώσει και τους λιγότερους αγώνες απ' όλους, με μεγάλη πράγματι διαφορά από τους υπόλοιπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ:

Κυριαρχία Ντάνου στο Survivor!

Πηγή: survivor2017.gr

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ