Κωστέτσος κράζει για το φόρεμα-αντιγραφή της Φουρέιρα: Άλλο Madonna, άλλο ΚουλάDonna! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Κωστέτσος "κράζει" για το φόρεμα-αντιγραφή της Φουρέιρα: "Άλλο Madonna, άλλο ΚουλάDonna!

Κωστέτσος "κράζει" για το φόρεμα-αντιγραφή της Φουρέιρα: "Άλλο Madonna, άλλο ΚουλάDonna!

Η "καυτή" εμφάνιση της Φουρέιρα στα MAD αποδείχθηκε αντιγραφή φορέματος της Άνια Ρούμπικ από το 2012 και ο Βασίλειος Κωστέτσος ξέσπασε στο facebook.

H Eλένη Φουρέιρα τρέλανε τον κόσμο με το φόρεμά της στα MAD αλλά και τον Βασίλειο Κωστέτσο για άλλους λόγους. Ο σχεδιαστής ανέβασε φωτογραφία με το μοντέλο Άνια Ρούμπικ να φορά το ίδιο σχέδιο σε γκαλά το 2012.

"Σε αυτά τα Ελλαδιστάν βραβεία το κακοραμμένο τσιτάκι & η κόπια έδωσαν ρέστα! Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποιου κόπια είναι! Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Ούτε σαφώς έχω κάτι με την Φουρέιρα η οποία μου είναι κατά τα άλλα πολύ συμπαθής! Άσχετα, βέβαια, του ότι θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένη από τον “περίγυρό” της για το τι φοράει", τόνισε μεταξύ άλλων καταλήγοντας ωστόσο στο "άλλο Madonna κι άλλο… Κουλαdonna"!

SHARE:
ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

'Hamilton': η παράσταση-απόλυτο φαινόμενο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Lin-Manuel Miranda και το 'Hamilton', την παράσταση που κάθισε στο θρόνο της ποπ κουλτούρας για το 2016.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24