VIRAL

"Ξέσπασμα" της μαμάς Αθανασιάδη για την επιλογή του γιου της να πάει στο Ισραήλ!

"Ξέσπασμα" της μαμάς Αθανασιάδη για την επιλογή του γιου της να πάει στο Ισραήλ!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό video στο Instagram Story, στο οποίο φαίνεται η μητέρα του να... γκρινιάζει για την απόφαση του να υπογράψει στη Μακάμπι Χάιφα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Αθανασιάδης αποχώρησε απ' τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Έλληνα στράικερ, αφού το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Παρ' όλα αυτά, στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία έχει ταξιδέψει στη Χάιφα, με αφορμή και τα γενέθλιά του. Βέβαια, η επιλογή του γιου της να υπογράψει στην ομάδα του Ισραήλ δεν φαίνεται πως της άρεσε και ιδιαίτερα, αν κρίνουμε απ' το video που ανέβασε ο Αθανασιάδης στο Instagram Story και στο οποίο φαίνεται να... γκρινιάζει για την απόφασή του.

"Θα μας ανατινάξουν, ανάθεμά τους που σε έφεραν εδώ. Σε άλλο μέρος δεν ήθελες να πας, στο Ισραήλ ήθελες. Στο Κονγκό θα πας σιγά-σιγά. Εκεί σίγουρα", ακούγεται να λέει η μητέρα του, με τον Αθανασιάδη να προσπαθεί να κρατήσει τα γέλια του.

Δείτε το video:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ