VIRAL

Κούνησαν σεντόνι του Champions League σε... σχολείο του Χολαργού!

Κούνησαν σεντόνι του Champions League σε... σχολείο του Χολαργού!

Όταν υπάρχει φαντασία για ωραίο χαβαλέ, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Παιδιά σχολείου στο Χολαργό σκηνοθέτησαν το τελετουργικό ενός αγώνα του Champions League. Είσοδο, μουσική, σεντόνι, παρουσίαση, τα πάντα. To video έχει κάνει το γύρο του πλανήτη μέσω του "The SPORT Bible".

Διάθεση να υπάρχει, λίγη φαντασία για ωραίο χαβαλέ και τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκούντως απολαυστικό. Αν, δε, το πάρει χαμπάρι και η διάσημη σελίδα "The SPORT Bible", βοηθώντας λίγο στο... σπρώξιμο της ιδέας και του video, τότε είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Μαθητές ενός Λυκείου στον Χολαργό σκηνοθέτησαν το απόλυτο όνειρο κάθε παιδιού, που δεν είναι άλλο από το να είναι ποδοσφαιριστής και να παίζει στην καλύτερη διοργάνωση, το Champions League. Έτσι, λοιπόν, έκαναν κανονικά την είσοδο των ομάδων, έπαιξε η μουσική, κουνήθηκε και το... σεντόνι.

Όσο για τις προβολές, τα Likes και τα σχόλια; Τα νούμερα πλέον έχουν ξεφύγει και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Το video έχει γίνει viral και δικαιωματικά. Αν τι άλλο, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ