VIRAL

Κάνε το σταυρό σου για γκολ στο 95'

Κάνε το σταυρό σου για γκολ στο 95'

Τρομερή εξέλιξη είχε η αναμέτρηση της Επισκοπής με τη ΑΕ Μυλοποτάμου αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 93' και δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στην αμέσως επόμενη φάση, με τον σκόρερ να κάνει τον σταυρό του προτού ισοφαρίσει! (VIDEO)

Όσα έγιναν πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στην Επισκοπή και την ΑΕ Μυλοποτάμου. Η φιλοξενούμενη πριν την αναμέτρηση ήταν πρώτη στη βαθμολογία με δύο βαθμούς διαφορά από τη γηπεδούχο.

Ο αγώνας στα τελευταία του λεπτά πρόσφερε περισσότερες συγκινήσεις απ' ότι σε όλα τα προηγούμενα 92!

Στο 93' η Επισκοπή μπήκε μπροστά στο σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ρουσάκη. Με αυτό το γκολ οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν κεφάλι στη βαθμολογία και θα γίνονταν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Κάποιος όμως είχε αντίθετη άποψη... Ο Σάκης Γεωργόπουλος, ο οποίος έπαιζε από το 17΄με σπασμένο αντίχειρα, λίγο προτού η ομάδα του κάνει τη σέντρα και φύγει "καρφί" για την αντίπαλη περιοχή έκανε τον σταυρό του.

Ο Θεός φαίνεται ότι... εισάκουσε τις προσευχές του αφού μετά από σέντρα του Ματαραγκάσι ο αμυντικός της ΑΕΜ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 στο 95'! Με αυτό το αποτέλεσμα και ενώ απομένει πλέον μία αγωνιστική για το φινάλε η ΑΕ Μυλοποτάμου είναι αγκαλιά με την άνοδο, όμως δίχως αμφιβολία οι φίλοι των δύο ομάδων θα θυμούνται για καιρό αυτό το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο του "Γκολ από το Ρέθυμνο"

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ