VIRAL

Η Ryanair παίρνει μέτρα για τον Will Grigg!

Η Ryanair παίρνει μέτρα για τον Will Grigg!

Will Grigg's on fire φωνάζουν χορεύοντας οι Βορειοϊρλανδοί φίλαθλοι και η Ryanair έλαβε τα μέτρα της. Δείτε τη δημοσίευση της γνωστής αεροπορικής εταιρίας λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, Ουαλία-Βόρειος Ιρλανδία. (φωτογραφία)

Η Βόρειος Ιρλανδία αναμετρήθηκε με την Ουαλία, στο "Parc des Princes" στο Παρίσι, με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του Euro 2016. O 24χρονος Βορειοϊρλανδός επιθετικός της Γουίγκαν, Γουίλ Γκριγκ, έμεινε για ένα ακόμη ματς στον πάγκο της εθνικής του ομάδας, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους συμπατριώτες του να τραγουδούν εν χορώ το πασίγνωστο σύνθημα, "Will Grigg's on fire" (Ο Γουίλ Γκριγκ είναι "καυτός").

Και φυσικά δίνει έμπνευση σε πολύ κόσμο. Όπως στη γνωστή αεροπορική εταιρία, Ryanair. Επειδή ο Γουίλ Γκριγκ είναι on fire (δηλαδή "καυτός", αλλά το ίδιο σημαίνει σε κατάσταση πυρκαγιάς), η ιρλανδική εταιρία έλαβε τα... μέτρα της, πυροσβεστικά εν προκειμένω. Δείτε την απίστευτη ανάρτησή της, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, Ουαλία-Βόρειος Ιρλανδία, για τη φάση των "16" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ