Η Ryanair παίρνει μέτρα για τον Will Grigg! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Η Ryanair παίρνει μέτρα για τον Will Grigg!

Η Ryanair παίρνει μέτρα για τον Will Grigg!

Will Grigg's on fire φωνάζουν χορεύοντας οι Βορειοϊρλανδοί φίλαθλοι και η Ryanair έλαβε τα μέτρα της. Δείτε τη δημοσίευση της γνωστής αεροπορικής εταιρίας λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, Ουαλία-Βόρειος Ιρλανδία. (φωτογραφία)

Η Βόρειος Ιρλανδία αναμετρήθηκε με την Ουαλία, στο "Parc des Princes" στο Παρίσι, με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του Euro 2016. O 24χρονος Βορειοϊρλανδός επιθετικός της Γουίγκαν, Γουίλ Γκριγκ, έμεινε για ένα ακόμη ματς στον πάγκο της εθνικής του ομάδας, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους συμπατριώτες του να τραγουδούν εν χορώ το πασίγνωστο σύνθημα, "Will Grigg's on fire" (Ο Γουίλ Γκριγκ είναι "καυτός").

Και φυσικά δίνει έμπνευση σε πολύ κόσμο. Όπως στη γνωστή αεροπορική εταιρία, Ryanair. Επειδή ο Γουίλ Γκριγκ είναι on fire (δηλαδή "καυτός", αλλά το ίδιο σημαίνει σε κατάσταση πυρκαγιάς), η ιρλανδική εταιρία έλαβε τα... μέτρα της, πυροσβεστικά εν προκειμένω. Δείτε την απίστευτη ανάρτησή της, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, Ουαλία-Βόρειος Ιρλανδία, για τη φάση των "16" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24