VIRAL

Η Pamela Anderson εντελώς γυμνή στα 49 της!

Η Pamela Anderson εντελώς γυμνή στα 49 της!

Η Pamela Anderson δεν αφήνει απολύτως τίποτα στην ανδρική φαντασία, λίγες ημέρες μετά την αποκήρυξη του πορνό από την ίδια (Vid+Pics)

Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του "Baywatch" πρωταγωνιστεί στα 49 της χρόνια στην ανεξάρτητη παραγωγή The People Garden που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε να προβάλλεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από τρεις μέρες.

Η Pamela Anderson εντελώς γυμνή στα 49 της!

Η ταινία είναι θρίλερ και αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον rock star φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι εκείνος έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος. Η πληθωρική Anderson αναλαμβάνει ρόλο κακού στην όλη υπόθεση.

Η Pamela Anderson είχε φιγουράρει στο ιστορικό, τελευταίο "γυμνό" εξώφυλλο του Playboy, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε γράψει κείμενο στη Wall Street Journal στο οποίο καταφέρεται εναντίον του πορνό και καλεί άντρες και γυναίκες να ζήσουν "αληθινές εμπειρίες".

via GIPHY

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ