VIRAL

Η Μητρόπολη Νεαπόλεως κάνει αγώνες επιπέδου... Champions League!

Η Μητρόπολη Νεαπόλεως κάνει αγώνες επιπέδου... Champions League!

Πραγματοποιήθηκε χθες (14/3) η τελετή έναρξης ενοριακών παιχνιδιών 2018 της Μητρόπολης Νεαπόλεως, οι λεγόμενο "Metropolis Champions League", όπως είπε ο Σεβασμιότατος στην ομιλία του. (VIDEO)

Τα ενοριακά παιχνίδια της Μητρόπολης Νεαπόλεως ξεκινούν! Χθες (14/3) πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης και τα παιδιά από κάθε ενορία έκαναν την είσοδό τους υπό τον ύμνο του... Champions League!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι αγώνες έχουν την ονομασία "Metropolis Champions League" και την έδωσε ο Σεβασμιότατος, ο οποίος έκανε και ομιλία προς τους νεαρούς συμμετέχοντες. Ο ίδιος θέλει να δώσει στους αγώνες του την αίγλη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, η κάθε ενορία της Μητρόπολης είχε πάνω στο πλακάτ και το σήμα του Champions League, ώστε να είναι ολοκληρωμένο το "πακέτο". Τα πάντα είναι μελετημένα, όχι αστεία. Τίποτα δεν έγινε στην τύχη...

Για την ιστορία, η Ιερά Μητρόπολη περιλαμβάνει τους δήμους Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και τη συνοικία Ξηροκρήνη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επίσης, από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη περιλαμβάνει το Ασβεστοχώρι, την Εξοχή, το Φίλυρο και τον Χορτιάτη, από τον δήμο Ωραιοκάστρου περιλαμβάνει τον Πεντάλοφο, τη Νεοχωρούδα και το Ωραιόκαστρο, ενώ από τον Δήμο Δέλτα περιλαμβάνει τη δημοτ. ενότητα Εχέδωρου (Καλοχώρι, Διαβατά, Μαγνησία,Σίνδος). Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως είναι από το 2004 ο κ. Βαρνάβας Τύρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο - έπος:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ