VIRAL

Η... metal έκδοση του Ιμπραχίμοβιτς

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε μια εμφάνιση που δεν συνηθίζει, ντυμένος σε total black και με τα μαλλιά του κάτω. Δείτε τον Σουηδό σε... metal έκδοση να δαμάζει την θάλασσα.

Ο Σουηδός σταρ συνεχίζει την μάχη της ανάρρωσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο προ τεσσάρων μηνών, αλλά δεν χάνει στιγμή το κέφι του.

Ποζάροντας πάνω στο σκάφος του και... δαμάζοντας ακόμη και την θάλασσα (Ζλάταν είναι αυτός) όπως ενημέρωσε μέσω instagram, ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε μια ασυνήθιστη εμφάνιση. Ντυμένος σε total black και με τα μαλλιά του κάτω, παρουσίασε μια metal έκδοση του εαυτού του. Το στυλ του έφερνε σε αυτό του κιθαρίστα των Metallica, Kirk Hammet. Ο Ζλάταν έδειξε να το απολαμβάνει, ενώ τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν αποθεωτικά.

Όσον αφορά την πορεία της υγείας του, ο Σουηδός δείχνει εντυπωσιακή πρόοδο και βίντεο που τραβήχτηκε προ ημερών στη Στοκχόλμη τον δείχνει να κάνει κολπάκια με την μπάλα. Λίγο... σκουριασμένος ακόμη ο Ιμπραχίμοβιτς, όμως πολύ μπροστά στην αποθεραπεία του με βάση τον χρόνο που έχει διανύσει μετά τον τραυματισμό του.

Photo credits: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Taking over the zea #zlatanlegends

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ