Η μάχη του αγαπημένου ταξίαρχου Θεοχάρη με τον καρκίνο: Θα βγω νικητής! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Η μάχη του αγαπημένου ταξίαρχου Θεοχάρη με τον καρκίνο: "Θα βγω νικητής!"

Η μάχη του αγαπημένου ταξίαρχου Θεοχάρη με τον καρκίνο: "Θα βγω νικητής!"

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο αγαπημένος μας "ταξίαρχος Θεοχάρης", δίνει την πιο μεγάλη μάχη του! Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνει (photo)

Τον αγαπήσαμε ως ταξίαρχο Θεοχάρη στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Τότε ο Γιώργος Βασιλείου έδινε μάχη για να πιάσει τους κακούς αυτού του κόσμου. Τώρα δίνει τη μάχη με τον καρκίνο και δηλώνει έτοιμος να την κερδίσει!

«Είμαι καλά! Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής: “πετάξτε τώρα το τσιγάρο!”», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο ηθοποιός μέσα από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Ένας έντονος βήχας τον προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να πάει για αξονική. Αυτή έδειξε ένα "μαύρισμα" στον πνεύμονα κάτι που τον οδήγησε σε νέο ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Μετά και τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, αποφασίστηκε η εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Βασιλείου τονίζει ότι δεν πτοείται και πως έχει καλή ψυχολογία. Και κυρίως παροτρύνει τους πάντες και, κυρίως, τους νέους, να κόψουν το κάπνισμα!

 

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24