Η μάχη του αγαπημένου ταξίαρχου Θεοχάρη με τον καρκίνο: "Θα βγω νικητής!"

Η μάχη του αγαπημένου ταξίαρχου Θεοχάρη με τον καρκίνο: "Θα βγω νικητής!"

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο αγαπημένος μας "ταξίαρχος Θεοχάρης", δίνει την πιο μεγάλη μάχη του! Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνει (photo)

Τον αγαπήσαμε ως ταξίαρχο Θεοχάρη στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Τότε ο Γιώργος Βασιλείου έδινε μάχη για να πιάσει τους κακούς αυτού του κόσμου. Τώρα δίνει τη μάχη με τον καρκίνο και δηλώνει έτοιμος να την κερδίσει!

«Είμαι καλά! Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής: “πετάξτε τώρα το τσιγάρο!”», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο ηθοποιός μέσα από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Ένας έντονος βήχας τον προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να πάει για αξονική. Αυτή έδειξε ένα "μαύρισμα" στον πνεύμονα κάτι που τον οδήγησε σε νέο ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Μετά και τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, αποφασίστηκε η εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Βασιλείου τονίζει ότι δεν πτοείται και πως έχει καλή ψυχολογία. Και κυρίως παροτρύνει τους πάντες και, κυρίως, τους νέους, να κόψουν το κάπνισμα!

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες των νέων αμερικάνικων σειρών

Γιατί η χρυσή εποχή της τηλεόρασης δεν αποκλείει επουδενί το οφθαλμόλουτρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24