VIRAL

Η κωμικός Άλισον Μπέκερ αναστάτωσε Ρόμα και Λίβερπουλ

Alison Becker attends the Los Angeles premiere of "In Darkness" at the Arclight Hollywood on May 23, 2018. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Alison Becker attends the Los Angeles premiere of "In Darkness" at the Arclight Hollywood on May 23, 2018. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Η Άλισον Μπέκερ εκμεταλλεύτηκε την επαγγελματική της ιδιότητα (κωμικός) και τη συνεπωνυμία της με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ρόμα, για να... ανακοινώσει τη μετακίνησή της στη Λίβερπουλ και να προκαλέσει ένα μικρό χαμό.

Το όνομα του Άλισον Μπέκερ βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στα ρεπορτάζ που αφορούν στη Λίβερπουλ, δεδομένου ότι η αγγλική ομάδα ψάχνει για το Νο1 κάτω από τα δοκάρια της. Ο τερματοφύλακας της Ρόμα αποτελεί τον πρώτο στόχο των "reds" με τους φίλους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να περιμένουν πως και πως την απόκτησή του, δεδομένου ότι ο Λόρις Κάριους είναι - από τον τελικό του Champions League κι έπειτα - στη... μαύρη λίστα τους.

Αυτό τον "θόρυβο" για τον Άλισον Μπέκερ εκμεταλλεύτηκε μια κωμικός από τις ΗΠΑ. Το όνομά της; Άλισον Μπέκερ! Η συνεπωνυμία των δύο αποτέλεσε το καλύτερο "όπλο" της 41χρονης κωμικού, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: " είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι θα παίξω στη Λίβερπουλ, ως ο νέος της τερματοφύλακας".

Ένα tweet που γρήγορα έγινε viral και χρησιμοποιήθηκε πολύ στις ΗΠΑ, ως μια ακόμη απόδειξη πως... το έχει με κάτι τέτοια η Άλισον Μπέκερ. Όσο για τον πραγματικό τερματοφύλακα της ιστορίας; Είναι στην αναμονή για να μάθει αν του χρόνου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ρόμα ή αν θα καταλήξει στη Λίβερπουλ.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ