VIRAL

Η Κιμ Κλάιστερς έντυσε φίλαθλο και τον έβαλε να παίξει!

Η Κιμ Κλάιστερς έντυσε φίλαθλο και τον έβαλε να παίξει!

Η Κιμ Κλάιστερς είχε κέφια, κατέβασε έναν φίλαθλο από την εξέδρα, του φόρεσε φούστα και τον έβαλε να παίξει με το αποτέλεσμα να προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων. (VIDEO)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφτεί αυτό που συνέβη σε αγώνα επίδειξης στο πλαίσιο του Γουΐμπλεντον. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στις Κλάιστερς και Στάμπς από τη μία και Γιάγκερ - Μαρτίνεθ από την άλλη η Βελγίδα είχε κέφια.

Την ώρα που η Κλάιστερς ήταν στο σερβίς ένας φίλαθλος από την κερκίδα της φώναξε να στείλει το σερβίς της στο σώμα της Μαρτίνεθ.

Αμέσως η Βελγίδα αντέδρασε και τον ρώτησε εάν όντως είπε να στείλει το σερβίς στο σώμα της αντιπάλου της. Εκείνος το επιβεβαίωσε και η Κλάιστερς τον προσκάλεσε να μπει εκείνος να παίξει αντί της Μαρτίνεθ. Η Ισπανίδα όχι μόνο συμφώνησε αλλά πήγε και έδωσε τη ρακέτα της στον φίλαθλο προσκαλώντας τον να μπει στο κορτ.

Εκείνος αποδέχτηκε την πρόσκληση όμως το σόου δεν τελείωσε εκεί. Οι κανόνες ένδυσης είναι αυστηροί στο Γουΐμπλεντον για τους αθλητές και έτσι οι τέσσερις αθλήτριες με πρώτη και καλύτερη την Κλάιστερς βοήθησαν τον φίλαθλο να βάλει τη λευκή φουστίτσα του και την μπλούζα του. Φυσικά, το θέαμα προκάλεσε το γέλιο όλων με την Κλάιστερς να δακρύζει...

Στη συνέχεια η Βελγίδα σέρβιρε πάνω στον φίλαθλο ο οποίος ήταν... τίμιος αφού έστειλε πίσω το μπαλάκι...

Επειδή ορισμένες φορές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το τι συνέβη δείτε το σχετικό βίντεο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ