VIRAL

Η γκολάρα του Παβάρ είναι απολαυστική με το τραγούδι του Τιτανικού (VIDEO)

France's Benjamin Pavard scores his side's second goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
France's Benjamin Pavard scores his side's second goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Το αποτέλεσμα της ένωσης του φανταστικού τέρματος που σημείωσε ο Μπενζαμάν Παβάρ με το τραγούδι Τιτανικού είναι απολαυστική.

Δίχως αμφιβολία η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αργεντινή ήταν η πιο εντυπωσιακή μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Δεν είναι μόνο τα επτά τέρματα που απολαύσαμε, αλλά και το γεγονός πως τα περισσότερα από αυτά ήταν εντυπωσιακά.

Ίσως το πιο όμορφο απ' όλα να ήταν αυτό του Μπενζαμάν Παβάρ.

Το δεξί μπακ της Γαλλία με ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-2. Πως είναι όμως να βλέπεις αυτό το τέρμα ακούγοντας το τραγούδι του Τιτανικού; Δείτε το αποτέλεσμα στο video που ακολουθεί.

BONUS: Δείτε το μέχρι το τέλος.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ