VIRAL

Η φανέλα-δώρο του Χούτου στον Χανταμπάκη Jr.

Η φανέλα-δώρο του Χούτου στον Χανταμπάκη Jr.

Ο Λάμπρος Χούτος βρέθηκε στο Μιλάνο και σκέφτηκε να πάρει ένα δώρο για τον γιο του καλού του φίλου, Στέλιου Χανταμπάκη. (VIDEO)

Στέλιος Χανταμπάκης και Λάμπρος Χούτος ανέπτυξαν μια καλή φιλική σχέση στο "Survivor" και η σχέση αυτή κρατάει και εκτός του παιχνιδιού. Μετά τις κοινές εξόδους των δυο τους στην Αθήνα ήρθε και η φανέλα-δώρο του Χούτου στον μικρό Μανώλη, γιο του Στέλιου Χανταμπάκη.

Συγκεκριμένα ο πρώην Έλληνας επιθετικός και νυν μάνατζερ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο Μιλάνο και πέρασε μια βόλτα και από την μπουτίκ της Ίντερ, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Ο Χούτος θέλησε να πάρει μια φανέλα των "νερατζούρι" γράφοντας πάνω το όνομα "Χανταμπάκης" και έβαλε το νούμερο "10" έτσι ώστε να την κάνει δώρο στον γιο του καλού του φίλου.

Μάλιστα του έστειλε και σχετικό βίντεο μέσα από την μπουτίκ της Ίντερ με την όλη διαδικασία και ο Χανταμπάκης προκειμένου να τον ευχαριστήσει δημόσια για αυτό το δώρο ανέβασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας: "Τι να πω για εσένα Λάμπρο Χούτο; Ότι και να πω θα είναι λίγο!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!! Ο Μανώλης σε περιμένει να παίξετε μπάλα!!".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ