Η διαφήμιση της χρονιάς έπαιξε στο Super Bowl

Η διαφήμιση της χρονιάς έπαιξε στο Super Bowl

Οι New York Giants δεν έπαιξαν στο Super Bowl, ήταν όμως... θριαμβευτές. Πως; Μία διαφήμιση στη διάρκεια του αγώνα "έκλεψε την παράσταση" και τους έκανε viral στα social media (VIDEO).

Το σημερινό (5/2) πρωτοσέλιδο της New York Post γράφει πως "οι New York Giants κερδίζουν". Με μία υποσημείωση, αυτή του βραβείου για την καλύτερη διαφήμιση. Κι έτσι είναι, αν σκεφτεί κανείς πως η διαφήμιση που δημιούργησε το NFL για το Super Bowl με πρωταγωνιστές τους Eli Manning και Odel Beckham Jr. (αμφότεροι είναι παίκτες των Giants) ήταν "όλα τα λεφτά".

Όσο για την επισήμανση πως "όου, κι η οι Eagles νίκησαν τους Patriots", δεν είναι παρά ένα μικρό "χτύπημα" στο πρωτοσέλιδο.

Οι δύο παίκτες αποτέλεσαν τα κεντρικά πρόσωπα σε μία ευφάνταστη δημιουργία που τους μετέφερε πίσω, στην εποχή του "Dirty Dancing". Ο πρώτος λειτούργησε ως μετενσάρκωση του Patrick Swayze και ο δεύτερος της Jennifer Grey, με το "the time of my life" να ξαναπαίζει και να απογειώνει τη διαφήμιση. Μία διαφήμιση που έγινε viral στα social media, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η καλύτερη της χρονιάς και επιβεβαιώνει πως σε ό,τι αφορά στο marketing, στις ΗΠΑ είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.

Απολαύστε την εντυπωσιακή δημιουργία του NFL, το οποίο βρήκε έναν εξαιρετικό τρόπο για να διαφημίσει το προϊόν του.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24