VIRAL

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε προπονητή ηλεκτρονικά για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε προπονητή ηλεκτρονικά για πρώτη φορά στην ιστορία της
AP PHOTO/PHOTO/DAVID CHESKIN

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Ουνάι Έμερι έγινε ο πρώτος προπονητής που η Άρσεναλ ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Ηλεκτρονικά...

Η εποχή Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε, έστω κι αν τα απόνερα μπορεί να επηρεάζουν την ομάδα για αρκετά χρόνια. Ήταν μία εποχή στην οποία οι "κανονιέρηδες" έγιναν παγκόσμιο μέγεθος, κατέκτησαν τίτλους και μεταξύ άλλων... δημιούργησαν την ιστοσελίδα τους.

Ο Αλσατός τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο μετά από 22 χρόνια κι έτσι οι άνθρωποι του γραφείου Τύπου της Άρσεναλ πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στην ιστορία μία δουλειά που για συναδέλφους τους σε άλλες ομάδες μοιάζει... καθημερινότητα.

Την ώρα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι σύλλογοι μπορούν να αλλάζουν ακόμα και τέσσερις φορές προπονητές την ίδια σεζόν και το γραφείο Τύπου να επικοινωνεί τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, στην Άρσεναλ τέτοιες καταστάσεις ήταν άγνωστες.

Πλέον, έφτασε η ώρα να ανέβει στο arsenal.com η είδηση "Καλωσήρθες Ουνάι", με υπότιτλο "Ο Ουνάι Έμερι προσελήφθη ως ο νέος προπονητής μας". Κανείς ποτέ στην ιστορία του συλλόγου δεν έχει πληκτρολογήσει για το σάιτ αυτές τις λέξεις, αυτές τις προτάσεις για τον προπονητή της πρώτης ομάδας στους άντρες! Κανείς ποτέ δεν έχει γράψει βιογραφικό για τον νέο προπονητή, δεν έχει πάρει δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σε video της ιστοσελίδας, δεν έχει ψάξει για φωτογραφία του νέου προπονητή για να συνοδεύσει την ανακοίνωση!

Τα πάντα έγιναν για πρώτη φορά, αφού στην προηγούμενη πρόσληψη, εκείνη του Βενγκέρ τον Σεπτέμβριο του 1996, δεν υπήρχε καν ιστοσελίδα των "κανονιέρηδων". Αυτή εμφανίστηκε πρώτη φορά στο διαδίκτυο το 1998 και είχε αυτήν τη μορφή...

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε προπονητή ηλεκτρονικά για πρώτη φορά στην ιστορία της

Photo credits: AP Photo/Photo/David Cheskin

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ