Η Άννα Κορακάκη σε αφίσα Τ.Ο. της ΝΔ - Viral - SPORT 24
VIRAL

Η Άννα Κορακάκη σε αφίσα Τ.Ο. της ΝΔ

Η Άννα Κορακάκη σε αφίσα Τ.Ο. της ΝΔ

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, φιγουράρει σε αφίσα Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας στην Πετρούπολη με με κεντρικό σύνθημα "Η Ελλάδα της αριστείας".

Αφίσα με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, και κεντρικό σύνθημα "Η Ελλάδα της Αριστείας" σκέφτηκαν στην Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην Πετρούπολη, με την αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook να υποδηλώνει ότι "όταν κάποιος έχει ψυχή και ταλέντο, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν όλα είναι εναντίον του".

Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:

"Η Άννα Κορακάκη πράγματι μας έκανε όλους περήφανους. Κάνοντας προπονήσεις κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε υποδομές για πέταμα, με μηδενική υποστήριξη από το κράτος, απέναντι σε αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τις χώρες τους, κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να χαρίσει στην Ελλάδα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι όταν κάποιος έχει ψυχή και ταλέντο, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν όλα είναι εναντίον του".

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24