VIRAL

Για πρώτη φορά στο Final-4 των πορνοστάρ η Ελλάδα!

Για πρώτη φορά στο Final-4 των πορνοστάρ η Ελλάδα!

Το... όσκαρ πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ διεκδικεί η Ελληνίδα Ίνα, έχοντας περάσει στην τετράδα των DDF Awards! Δείτε πώς μπορείτε να την ψηφίσετε.

Η Ίνα, που έγινε γνωστή από τη Sirina, πήρε μέρος τον περασμένο Απρίλιο σε αισθησιακή ταινία στην Ουγγαρία η οποία και γυρίστηκε με τη συνεργασία του ευρωπαϊκού δικτύου DDF. Η εμφάνισή της εκεί την έστειλε στο Final 4 των DDF Awards, με την Ελλάδα να διεκδικεί για πρώτη φορά ένα διεθνές βραβείο πορνό.

Η Ίνα είναι υποψήφια μαζί με άλλες τρεις κοπέλες για το α' βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ στον κόσμο (Nominee for the Newcomer Sex Goddess 2016). Οι επιλογές των υποψηφίων έχουν επιλεγεί "για την ομορφιά και την ικανότητά τους να αποπλανούν, να εμπνέουν και να "δένονται" με τους fans τους", όπως αναφέρει το DDF.

Για πρώτη φορά στο Final-4 των πορνοστάρ η Ελλάδα!

Η ίδια δηλώνει: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστηρίζουν και μου δείχνουν την αγάπη τους. Είναι μεγάλη τιμή και προσωπικό όνειρο να είμαι υποψήφια στα DDF Awards, διότι αναγνωρίζεται επίσημα η αξία μου σε αυτό που κάνω. Είμαι περήφανη που έφθασα ως εδώ, αλλά μην ξεχάσετε να ψηφίσετε εδώ!».

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ