Γέλια μέχρι δακρύων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γκριμάτσας!

Γέλια μέχρι δακρύων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γκριμάτσας!

Στη μικρή πόλη Egremont, την προηγούμενη εβδομάδα, για 749η συνεχόμενη χρονιά, οι ντόπιοι γιόρτασαν το Crab Fair. Αυτή η γιορτή είναι το σπίτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γκριμάτσας (PHOTOS).

Στη μικρή πόλη Egremont, την προηγούμενη εβδομάδα, για 749η συνεχόμενη χρονιά, οι ντόπιοι γιόρτασαν το Crab Fair. Αυτή η γιορτή είναι το σπίτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γκριμάτσας και αυτή η χρονιά ήταν ίδια με όλες τις υπόλοιπες: ένα κάρο άνθρωποι να κάνουν τα πρόσωπά τους να φαίνονται όσο πιο περίεργα γίνεται.

Oι λόγοι για τους οποίους συμμετέχουν οι διαγωνιζόμενοι ποικίλουν. Ένας άνδρας πήρε μέρος για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της συμμετοχής στα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα - μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό που έπρεπε να πυροβολήσεις έναν αρακά, ενώ ήρθε δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνων σαλιγκαριών. Μία άλλη γυναίκα είχε έρθει από το μακρινό Stroud, αφού συνειδητοποίησε πόσο τρομακτική έδειχνε χωρίς τα μπροστινά της δόντια.

Πάντως, όσοι είναι ντόπιοι κι έμπειροι στις γκριμάτσες -εκ των οποίων κάποιοι κατεβαίνουν στο διαγωνισμό εδώ και 40 χρόνια- το κάνουν απλώς για τη δόξα.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE UK και αναδημοσιεύτηκε στην ελληνική του έκδοση.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24