Γέλια μέχρι δακρύων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γκριμάτσας! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Γέλια μέχρι δακρύων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γκριμάτσας!

Γέλια μέχρι δακρύων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γκριμάτσας!

Στη μικρή πόλη Egremont, την προηγούμενη εβδομάδα, για 749η συνεχόμενη χρονιά, οι ντόπιοι γιόρτασαν το Crab Fair. Αυτή η γιορτή είναι το σπίτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γκριμάτσας (PHOTOS).

Στη μικρή πόλη Egremont, την προηγούμενη εβδομάδα, για 749η συνεχόμενη χρονιά, οι ντόπιοι γιόρτασαν το Crab Fair. Αυτή η γιορτή είναι το σπίτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γκριμάτσας και αυτή η χρονιά ήταν ίδια με όλες τις υπόλοιπες: ένα κάρο άνθρωποι να κάνουν τα πρόσωπά τους να φαίνονται όσο πιο περίεργα γίνεται.

Oι λόγοι για τους οποίους συμμετέχουν οι διαγωνιζόμενοι ποικίλουν. Ένας άνδρας πήρε μέρος για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της συμμετοχής στα περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα - μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό που έπρεπε να πυροβολήσεις έναν αρακά, ενώ ήρθε δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνων σαλιγκαριών. Μία άλλη γυναίκα είχε έρθει από το μακρινό Stroud, αφού συνειδητοποίησε πόσο τρομακτική έδειχνε χωρίς τα μπροστινά της δόντια.

Πάντως, όσοι είναι ντόπιοι κι έμπειροι στις γκριμάτσες -εκ των οποίων κάποιοι κατεβαίνουν στο διαγωνισμό εδώ και 40 χρόνια- το κάνουν απλώς για τη δόξα.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE UK και αναδημοσιεύτηκε στην ελληνική του έκδοση.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

5 φόβοι που όλοι οι άντρες αντιμετωπίζουν στη ζωή τους

Ο στρατός, η τριχόπτωση και όλα εκείνα που βλέπει ο μέσος άντρας σαν εφιάλτες στον ύπνο του.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Westworld 3x04: Το Κορίτσι με το Τατουάζ

Προσπαθώντας να βρούμε το δρόμο μας μέσα στο αχανές ‘Westworld’, βδομάδα μετά τη βδομάδα. Ακολουθούν σχόλια και spoilers για το 4ο επεισόδιο, ‘Dissonance Theory’.

AIRBNB

AIRBNB

Οι πιο περιζήτητες γειτονιές του κόσμου. Κι ανάμεσα τους μια ελληνική

Τι καλύτερο από το να μένεις σε μία όμορφη πόλη; Το να μένεις στην ωραιότερη γωνιά της! Δείτε ποια ελληνική γειτονιά είναι στις πιο περιζήτητες της Airbnb (Pics)

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24