VIRAL

Γαμήλιος χορός για κλάματα: Έβγαλε νοκ-άουτ τη νύφη!

Γαμήλιος χορός για κλάματα: Έβγαλε νοκ-άουτ τη νύφη!

Μόνο δάκρυα για τον φιγουρατζή γαμπρό που κατάφερε να στείλει αδιάβαστη τη νύφη με μία ανάποδη κλωτσιά-έπος. Δείτε και απολαύστε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο!

Ο πρώτος χορός στο γαμήλιο πάρτι είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τους όλους τους νεόνυμφους καθώς όλα τα βλέμματα συγγενών και φίλων είναι στραμμένα πάνω τους. Αυτό το ήξερε καλά και το ζευγάρι του παρακάτω βίντεο που ετοίμασε για να παρουσιάσει μια πρωτότυπη χορογραφία, με ξεχωριστές φιγούρες που όλοι θα θυμούνται για πάντα υπό τους ήχους ενός δυναμικού κομματιού. Mόνο που κάτι στράβωσε.

Ιδιαίτερα ευτυχείς και χαρούμενοι οι νεόνυμφοι ανέβηκαν στην πίστα και προσπάθησαν να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς θα περίμεναν. Και αυτό γιατί ο υπερβάλλων ζήλος του γαμπρού να δείξει τις μοναδικές χορευτικές του ικανότητες λίγο έλειψε να στείλει "αδιάβαστη" τη νύφη που σωριάστηκε στο έδαφος, από μια κίνηση που συνδύασε καράτε, χορό και ρυθμική γυμναστική ταυτόχρονα.

Ευτυχώς για εμάς ο χορός βιντεοσκοπήθηκε χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο. Αν μετά από αυτό πάντως ο γάμος "σχόλασε" είναι κάτι που δε θα το μάθουμε ποτέ...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ