VIRAL

Επικό video! Πώς θα ήταν το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στο δημοψήφισμα

Επικό video! Πώς θα ήταν το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στο δημοψήφισμα

Πώς θα ήταν εάν η εθνοφρουρά της Ισπανίας δεν χτυπούσε Καταλανούς πολίτες αλλά Καταλανούς παίκτες; Το "Canal+" δημιούργησε ένα καταπληκτικό βίντεο από clasico εν μέσω δημοψηφίσματος στο "Καμπ Νόου".

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Canal+" ξεπέρασε τον εαυτό του και φαντάστηκε ένα clasico εν μέσω καταλανικού δημοψηφίσματος. Οι συντελεστές σατιρικής εμπνεύστηκαν πώς θα ήταν ένα ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ κάτω από τις συνθήκες που επικρατούσαν την προηγούμενη Κυριακή στη Βαρκελόνη και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Μαζί με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρατάσσονται και αστυνομικές δυνάμεις για να τους προστατεύσουν. Όπως συνέβη και στις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, η εθνοφρουρά χτυπούσε αλύπητα τους Καταλανούς με γκλοπ και ασπίδες. Μόνο που αυτήν τη φορά, θύματα δεν ήταν απλοί πολίτες, αλλά ο Αντρές Ινιέστα και ο Λιονέλ Μέσι.

Όταν οι Καταλανοί ήταν στην επίθεση, χρησιμοποιούσαν τις ασπίδες τους για να καλύψουν το τέρμα. Ενίοτε, χρησιμοποιούσαν και σπρέι.

Στο αποκορύφωμα του βίντεο, η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ντυμένος στα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του. Η εκτέλεσή του ήταν τραγική, αλλά ένας αστυνομικός τον βοήθησε να σκοράρει σε κενή εστία.

Δείτε εδώ την εκπληκτική έμπνευση των Γάλλων

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ