VIRAL

Επική στιχομυθία Γεωργούντζου - Κωνσταντινέα στο Κολωνάκι

Επική στιχομυθία Γεωργούντζου - Κωνσταντινέα στο Κολωνάκι

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν, σε μία τυχαία συνάντησή τους στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι οι Πέτρος Κωνσταντινέας και Σωτήρης Γεωργούντζος. Διαβάστε τον επικό μεταξύ τους διάλογο σύμφωνα με την ιστοσελίδα "sportstonoto.gr".

Μια κόντρα με παρελθόν, παρόν και... μέλλον υπάρχει ανάμεσα στον Καλαματιανό δημοσιογράφο, Σωτήρη Γεωργούντζο και τον Μεσσήνιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή, Πέτρο Κωνσταντινέα. Οι δυο τους συναντήθηκαν στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι και ακολούθησε ένας εκρηκτικός διάλογος, τουλάχιστον όπως τον παρουσιάζει και τον μεταφέρει η ιστοσελίδα "sportstonoto.gr".

"Ευχαριστώ πολύ για τα… καλά σου λόγια και πάλι χθες…", φέρεται να είπε ειρωνικά στον Γεωργούντζο ο Κωνσταντινέας και εκείνος του απάντησε: "Να’ σαι καλά την αλήθεια πάλι έγραψα…".

"Και ποια είναι δηλαδή η αλήθεια, δεν μας την λες και τώρα;", συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει την εξής απάντηση, πάντα με βάση το δημοσίευμα: "Η αλήθεια είναι ότι είσαι αχάριστος απέναντι στον Σταθόπουλο, τον άνθρωπο που σε βοήθησε και σε έκανε από το πουθενά… διεθνή διαιτητή, σε πήγε στην Α’ Εθνική, είσαι “πατροκτόνος”, το λέω, το γράφω και θα το κάνω συνέχεια αυτό, γιατί το πιστεύω και είναι η αλήθεια…".

"Οκ απλά να ξέρεις ότι εγώ δεν ξεχνώ (!) ποτέ, να το θυμάσαι αυτό", φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κόσμος και οι εκεί γύρω θαμώνες είχαν αρχίσει να παρακολουθούν τον έντονο αυτό φραστικά διάλογο.

"Δεν κατάλαβα, με… απειλείς τώρα; Αυτά πες τα εδώ στην Αθήνα που δεν σε ξέρουν, εγώ είμαι από την Καλαμάτα, δεν καταλαβαίνω τίποτε και δεν φοβάμαι κανέναν…", του είπε ο Γεωργούντζος και ο Κωνσταντινέας απάντησε πως "δεν σε απειλώ φυσικά. Δεν πειράζει, συνέχισε έτσι, διαφήμιση μου κάνεις…".

Μια κόντρα που έρχεται ποδοσφαιρικά από το παρελθόν και αναμένεται να έχει μέλλον, με αντικείμενό της πάντα την στάση του Πέτρου Κωνσταντινέα απέναντι στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, αντιπροέδρου της ΕΠΟ και νυν Δημάρχου Οιχαλίας (Μελιγαλά Μεσσηνίας), Αριστείδη Σταθόπουλου, η οποία κατά τον Σωτήρη Γεωργούντζο δεν είναι η πρέπουσα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ