Επική φάρσα σε Κύπριο ποδοσφαιριστή! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Επική φάρσα σε Κύπριο ποδοσφαιριστή!

Επική φάρσα σε Κύπριο ποδοσφαιριστή!

Ποδόσφαιρο, ρώσικη μαφία, στημένα παιχνίδια, μεταγραφή στην Ολλανδία, εκατομμύρια και έφοδος! Δείτε την επική φάρσα σε Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Η ρωσική μαφία πλησίασε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Φίλιππο Μουζουρη, που αγωνίζεται σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας για να του προτείνει να συμμετάσχει σε κύκλωμα με στημένα παιχνίδια με αμοιβή 500.000 ευρώ!

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός, ακούγοντας τον άνθρωπο που τον προσέγγισε να του εξηγεί πως σε μόλις 5 παιχνίδια θα έχει όφελος τις 500.000 ευρώ.

Την στιγμή που πήγαινε να ολοκληρωθεί το deal ο μπράβος του ανθρώπου της ρωσικής μαφίας μπήκε στον χώρο της συνάντησης και έφυγαν οι δυο τους άρον άρον, υπό τους ήχους της αστυνομικής σειρήνας.

Δείτε τη συνέχεια...

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24