VIRAL

Έξαλλος ο Τζόνι Ντεπ, πίνει και επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ

Έξαλλος ο Τζόνι Ντεπ, πίνει και επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ

Στον απόηχο του πολύκροτου χωρισμού και λίγες ημέρες πριν λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ και να σπάει ποτήρια και μπουκάλια (VIDEO).

Τοτηλεοπτικό δίκτυο ΤMZέδωσε στη δημοσιότητα,εν αγνοία του Τζόνι Ντεπ, βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον διάσημο ηθοποιό σε κατάσταση μέθης, να ξεσπά πάνω στη Άμπερ Χερντ και να σπάει ποτήρια και μπουκάλια κρασιού!

Το βίντεο τραβήχτηκε μήνες πριν την 21η Μαΐου, όταν η Χερντ κατηγόρησε για πρώτη φορά τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.

Στο βίντεο η ίδια φαίνεται ζητά συγγνώμη από τον Αμερικανό ηθοποιό για κάτι που έκανε, χωρίς να διευκρινίζεται τι, ενώ αυτός κοπανά τα ντουλάπια της κουζίνας, ψάχνοντας για ποτήρια και αργότερα τον ρωτά αν ήπιε όλο το μπουκάλι με το κρασί που υπάρχει εκεί.

Εκείνη την ώρα ο Ντεπ φαίνεται να επιτίθεται στην Χερντ, προσπαθώντας να της πάρει το κινητό από τα χέρια!

Οι εικόνες μεταδίδονται στον απόηχο του πολύκροτου χωρισμού του ζεύγους την περασμένη άνοιξη, λίγες ημέρες πριν λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Από το περιβάλλον του ηθοποιού, τονίζεται πάντως πως το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία και έχουν αποκοπεί στιγμιότυπα όπου η Χερντ γελά ειρωνικά και τον προκαλεί, εξηγώντας πως πρόκειται για μια στημένη παγίδα!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ