VIRAL

Διάβασε λίστα με τους εραστές της γυναίκας του στη βάπτιση των παιδιών τους!

Διάβασε λίστα με τους εραστές της γυναίκας του στη βάπτιση των παιδιών τους!

Σκηνές απείρου κάλλους διεξήχθησαν σε δεξίωση βάπτισης στο Άργος. Ο πατέρας των νεοφώτιστων σηκώθηκε και άρχισε να διαβάζει λίστα με τους εραστές της συζύγου του! (VIDEO)

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν σε βάπτιση στο Άργος. Πατέρας διδύμων που βαπτίζονταν, στο τραπέζι της δεξίωσης, προέβη σε μια.... διαφορετική πρόποση, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους που έμειναν άφωνοι.

AdTech Ad

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Best TV Κατερίνα Κουρτέλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», το μυστήριο της βάφτισης διεξήχθη κανονικά. Ωστόσο, στο τραπέζι πήρε άλλη τροπή...

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου", είπε αρχικά, ο πατέρας των νεοφώτιστων με πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ο πατέρας, άρχισε να διαβάζει μια όχι και τόσο μικρή λίστα με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του. Πολλοί μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουν ακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.

Η δε σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι ο καλός της κάνει… πλάκα. Ωστόσο δεν φαίνεται πως τα κατάφερε, καθώς ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στην οικογένεια τη δική της και του συζύγου της ο οποίος σταμάτησε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η λύση δεν δόθηκε επί τόπου και δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα χωρίσει ή θα παραμείνει μαζί. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι, το τραπέζι της βάπτισης θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους…

Πηγή: News247

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ