Διάσημοι ποδοσφαιριστές: Κοίτα πώς ήσουν!

Διάσημοι ποδοσφαιριστές: Κοίτα πώς ήσουν!

Δείτε 15 διάσημους ποδοσφαιριστές πώς ήταν μέσα από συλλεκτικά αυτοκόλλητα Panini πριν αρκετά χρόνια. Ορισμένοι εξ αυτών έχουν εντυπωσιακή αλλαγή στο πέρασμα των ετών. Απολαύστε τους. (PHOTOS)

Η φετινή σεζόν της Super League Σουρωτή είναι η πιο συναρπαστική εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Το πρωτάθλημα όχι μόνο δεν έχει κριθεί, αλλά αναμένεται να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της σεζόν. Τι καλύτερη ευκαιρία, λοιπόν, από το να αρχίσετε τη συμπλήρωση του άλμπουμ της Panini για τη συγκλονιστική και ιστορική χρονιά που διανύουμε.

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σάς προσφέρει στις 28 Ιανουαρίου το άλμπουμ με τις 40 σελίδες, μαζί με έξι αυτοκόλλητα για να ξεκινήσετε τη συμπλήρωσή του: 16 ομάδες, 374 αυτοκόλλητα, 18 από special ειδικό υλικό σας περιμένουν στο άλμπουμ που έρχεται με την υπογραφή της εταιρίας-συνώνυμο των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών συλλογών: Της Panini!

Με αφορμή αυτό, δείτε 15 διάσημους ποδοσφαιριστές πώς ήταν μέσα από συλλεκτικά αυτοκόλλητα Panini πριν αρκετά χρόνια. Ορισμένοι εξ αυτών είχαν εντυπωσιακή αλλαγή στο πέρασμα των ετών εν αντιθέσει με άλλους. Απολαύστε τους και δεν θα χάσετε...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24