VIRAL

Απάντηση με το "ίδιο νόμισμα" από Ρονάλντο σε Κρόος

Απάντηση με το "ίδιο νόμισμα" από Ρονάλντο σε Κρόος

Ο Τόνι Κρόος υποδέχθηκε το 2017 τρολάροντας τους Βραζιλιάνους και ο Ρονάλντο απάντησε με το "ίδιο νόμισμα" στον Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης σε ο,τι έχει να κάνει με την... αριθμητική του νέου έτους. (φωτογραφία)

Η έλευση του νέου έτους έδωσε την ευκαιρία στον διεθνή Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, να τρολάρει τους Βραζιλιάνους. Κράτησε τα δύο πρώτα ψηφία του 2017, ωστόσο τα δύο που ακολουθούσαν τα αντικατέστησε με σημαίες της Βραζιλίας και της Γερμανίας.

Αντί του "1" υπήρχε η σημαία της Βραζιλίας, ενώ στη θέση του "7" αυτή της χώρας του. Ο Κρόος ουσιαστικά θύμιζε το 1-7 με το οποίο η Γερμανία είχε διαλύσει τη "σελεσάο" στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις στο twitter.

Η... βραζιλιάνικη απάντηση άργησε λίγες ώρες, αλλά ήρθε. Και ήρθε από ένα "φαινόμενο", τον Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, όταν η Βραζιλία νίκησε με 2-0 τη Γερμανία και πήρε το τρόπαιο.

Αντικατέστησε με σημαίες τα δύο πρώτα ψηφία του νέου έτους (2017) - τη βραζιλιάνικη σημαία στη θέση του "2" και τη γερμανική στη θέση του "0" - και κράτησε τα δύο άλλα. Μάλιστα, έκανε tag τον Γερμανό μέσο. Ουσιαστικά, το 2017 είναι αριθμητική σύνθεση των δύο αυτών ματς (τελικός Μουντιάλ 2002 και ημιτελικός Μουντιάλ 2014), δηλαδή 2-0 και 1-7.

Θυμηθείτε εδώ την αρχική δημοσίευση του Κρόος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίθανο τρολάρισμα του Κρόος στη Βραζιλία!
Το tweet του Κρόος που προκάλεσε αντιδράσεις
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ