VIRAL

Ακόμα ανοιχτό το Live του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο σάιτ της Super League

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Κοιτάζοντας κάποιος το πρόγραμμα της Super League, στην 25η αγωνιστική εξακολουθεί να είναι ανοιχτό το Live του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο με την 26η αγωνιστική. Κοιτάζοντας το πρόγραμμα στο σάιτ της διοργανώτριας αρχής, παραμένει ακόμα ανοιχτό (!) το Live του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική.

Ναι, αυτό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της εισβολής των Σαββίδη και Μίχελ μετά το (αρχικά) ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα, το οποίο εν συνεχεία μέτρησε κανονικά μέσα στα αποδυτήρια.

Το πινακάκι δείχνει 1-0 και είναι κιτρινισμένη η λέξη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Είναι δεδομένα πως πολλοί θα αναρωτιούνται πώς και γιατί συμβαίνει αυτό. Προφανώς οι διαχειριστές του LIVE (στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη) δεν ξέχασαν να κλείσουν το LIVEγια το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παραμένει ανοιχτό επειδή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, και υπάρχει εκκρεμοδικία. Εφόσον ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για την τύχη του ματς από τον Σπυρίδωνα Καποδίστρια, παραμένει ανοικτό. Για παράδειγμα, στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός υπάρχει παύλα και όχι σκορ, διότι και εκείνος ο αγώνας για την 23η αγωνιστική επίσης δεν έχει τελεσιδικήσει, αν και δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ακόμα ανοιχτό το Live του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο σάιτ της Super League
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ