42 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Το Top-20 των ψηφοφόρων του στην τελευταία νίκη

42 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Το Top-20 των ψηφοφόρων του στην τελευταία νίκη

Στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ το οποίο κέρδισε για τελευταία φορές εκλογές το 2009. Θυμηθείτε το Top-20 των ψηφοφόρων του που πίστεψαν ότι υπάρχουν "εκατοντάδες τρισεκατομμύρια".

Ακριβώς πριν 42 χρόνια "γεννήθηκε" το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο για τελευταία φορά κυβέρνησε χάρη στη νίκη του γιου του, Γιώργου, τον Σεπτέμβριο του 2009. Το τι ακολούθησε είναι λίγο πολύ γνωστό στην Ελλάδα. Θυμηθείτε τότε τι έλεγαν Έλληνες ψηφοφόροι για την επιλογή τους.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ TOP-20 ΤΟΥ 2009:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Προσλήψεις 6.667 μονίμων μέσω ΑΣΕΠ: Διαδικασία, ειδικότητες και μοριοδότηση

Η μοριοδότηση για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα είναι διαφορετική από τις άλλες προκηρύξεις - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

BINTEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

Καρέ - καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media. Η πομπή με τις μοτοσυκλέτες. Πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού. Η «απόδραση» της ΕΛΑΣ και ο ρόλος του επικεφαλής των κουκουλοφόρων.

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24