LONGREADS

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ένα δίδυμο με τρομερή χημεία εντός κι εκτός γηπέδου. Οι στόπερ του αήττητου και πρωτοπόρου Ατρόμητου λένε πως δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν, τρολάρουν και αυτοτρολάρονται, γλεντάνε χωρίς έλεος τον Γιαννιώτη και μιλάνε για τις φιλοδοξίες τους. Σπύρος Ρισβάνης και Δημήτρης Χατζηισαΐας τα λένε όλα σε μια UNIQUE συνέντευξη στον Νίκο Γιαννόπουλο και το Sport24.gr

Aν νομίζετε ότι παρακάτω θα διαβάσετε μία συνέντευξη γεμάτη από βαριεστημένες ατάκες του στιλ "κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο" κτλ, καλύτερα κάντε back και επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα του Sport24.gr. Αν δεν διαθέτετε χιούμορ και βουτάτε συνέχεια στα νερά της σοβαροφάνειας, κάντε back επίσης, αυτή η συνέντευξη δεν είναι για σας...

Ωραία! Και μιας και εξηθήκαμε από την αρχή, στην παρέα πιστεύουμε ότι έχουν μείνει οι πραγματικά ακομπλεξάριστοι, οι αναγνώστες που δεν αρέσκονται τέλος πάντων στα συνηθισμένα.

Διότι η συνέντευξη που παραχώρησαν στο Sport24.gr ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν καταχωρείται στις...τυπικές, σαν και αυτές που όλοι έχουμε διαβάσει. Οι δύο στόπερ του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ατρομήτου, που κάνουν θαύματα στο εφετινό πρωτάθλημα, άφησαν τον εαυτό τους ελεύθερο και πρόσφεραν, πρώτα από όλα, σπαρταριστό γέλιο έχοντας μάλιστα στην παράστασή τους και δύο γκεστ σταρ, τον Ανδρέα Γιαννιώτη και τον Θόδωρο Βασιλακάκη που έκαναν...καίριες παρεμβάσεις.

Είναι Παρασκευή πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Η προπόνηση έχει τελειώσει και όλοι βρίσκονται στη φούρια να φύγουν έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε λεπτό του τριήμερου ρεπό που έχει ήδη δώσει ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Χατζηισαϊας, μετά το ντους, τσιμπάει στα γρήγορα δύο τοστ, ωστόσο ο Ρισβάνης το...μυρίζεται και βγαίζοντας από τα αποδυτήρια με την πετσέτα ρωτά το...διόσκουρο: "Ρε, σε μένα έφερες...;". Μετά την αρνητική απάντηση έρχεται η ατάκα: "Να τα γράψεις, βλέπεις τι τραβάω". Υπήρχε ποτέ περίπτωση συνέντευξη που άρχισε έτσι να εξελιχθεί ομαλά;

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

Η χαλαρή συμπεριφορά τους κάνει την πρώτη ερώτηση να αφορά το κλίμα μεταξύ τους. Αληθινό ή παραμύθι για τις κάμερες και τα μικρόφωνα; Έχουν όντως τόσο καλή σχέση;

"Έχουμε" απαντά εμφατικά ο Χατζηισαΐας, "τη φτιάξαμε κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, δεν ήταν κάτι που δημιουργήθηκε από την αρχή". Ο Ρισβάνης συμφωνεί. "Όντως, γιατί στην αρχή δεν γνωριζόμασταν. Όμως, όταν μάθαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, και ποδοσφαιρικά και εξωποδοσφαιρικά, ταιριάξαμε".

-Δεν πρέπει να ήταν και πολύ εύκολο...

Σπύρος: "Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Αλλά είμαστε πραγματικά πολύ αγαπημένοι. Και όχι μόνο μεταξύ μας. Υπάρχει δέσιμο και με τον Γιαννιώτη, αλλά και με τον Σιώπη με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο".

Το όνομα του Σιώπη φέρνει αμέσως στο μυαλό το περίφημο πια βίντεο με τη "συνέντευξη" στη Nova. Την κουβέντα διακόπτει η φωνή του Ανδρέα Γιαννιώτη, του τερματοφύλακα που κρατά ανέπαφη την εστία του για οκτώ συνεχόμενα ματς Superlegue: "Να, αλλά δεν τα λέτε όλα. Έλειπα εγώ από το video. Βρέθηκαν παιδιά που είχαν δεθεί περισσότερο από τις προηγούμενες σεζόν".

Γιατί ρε Γιαννιώτη δεν πιάνεις την μπάλα, έχουμε βαρεθεί να σε σώζουμε, σώσε μας καμιά φορά και εσύ

Μπροστά στον φακό πόζαραν χαμογελαστοί, σχηματίζοντας μηδενικά. Δηλαδή; Ο Ρισβάνης αναλαμβάνει την εξήγηση. "Να σου πω, τα μηδενικά στη φωτογράφιση για χαβαλέ τα δείξαμε. Δεν σου κρύβουμε πάντως ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ρεκόρ αυτό, των οκτώ αγώνων με μηδέν παθητικό. Κοιτάμε βέβαια και τι κάνει η ομάδα. Αλλά όσο κρατάμε όλοι μαζί το μηδέν, παίρνουμε επιπλέον δύναμη". Ο Χατζηισαΐας ξεκινάει το δούλεμα στον Γιαννιώτη: "Να σου αποκαλύψουμε και κάτι. Κάθε φορά πριν τα ματς πιάνουμε τον Γιαννιώτη και του λέμε "ξέρεις, σήμερα θα φας τρία". Το λέμε και μεταξύ μας. "Θα φάμε τέσσερα και πέντε".

-Γούρι δηλαδή.

Δημήτρης: "Μπορείς να το πεις και έτσι, ναι. Με τον Αντρέα ειδικά το κάνουμε συνέχεια: "Γιατί ρε αγόρι μου δεν πιάνεις την μπάλα, θα φας τρία. Έχουμε βαρεθεί να σε σώζουμε, σώσε μας καμιά φορά και εσύ".

-Εσείς όμως θα καταργήσετε την ποδοσφαιρική λογική στο τέλος. Με 14 νέους παίκτες και νέο προπονητή, η ομάδα "πετάει". Πως δέσατε τόσο γρήγορα;

Δημήτρης: "Κοίτα το σημαντικότερο είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα είμαστε Έλληνες. Ταιριάξαμε πολύ εύκολα όλοι και εκτός γηπέδου! Συνέχεια μαζί είμαστε και κάνουμε πράγματα. Και έχουμε όλοι φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω".

Σπύρος: Ο "Χάτζη" ήταν από την αρχή της προετοιμασίας εδώ. Εγώ όταν ήρθα αργότερα ήταν σαν deja vu. Λες και έβλεπα τον Πανιώνιο των δύο προηγούμενων σεζόν. Μόλις είδα τι παίκτες έχουμε, κατάλαβα ότι θα γίνουμε μία πολύ καλή ομάδα. Οι έμπειροι παίζουν πολλά χρόνια στην κατηγορία, οι πιο μικροί διψούν να αποδείξουν πράγματα. Και να σου πω και κάτι; Διασκεδάζουμε! Δεν έχουμε στο νου μας την πρωτιά. Μπορεί να χάσουμε ή να νικήσουμε στα επόμενα ματς. Αλλά το απολαμβάνουμε".

Ο Κάναντι μας το έλεγε ακόμα κι όταν δεν είχαμε νίκη

Η κουβέντα πάει στον Νταμίρ Κάναντι, τον προπονητή του Ατρόμητου και ο Ρισβάνης παίρνει φόρα: "Είναι ένας προπονητής που ασχολείται πραγματικά με την ομάδα. Ήρθε από το εξωτερικό και δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δουλεύει όμως πολύ, πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα, βλέπει την Κ-20, έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μας. Και επίσης ασχολείται πολύ με τα παιδιά που δεν παίζουν. Βασικό αυτό".

Για τον Χατζηισαΐα παίζει ρόλο και η συμπεριφορά: "Ο κόουτς συμμετέχει και στο χαβαλέ που κάνουμε. Πάντα με μέτρο φυσικά". Ο Ρισβάνης θυμάται και το ξεκίνημα της σεζόν: "Από την αρχή μάς το έλεγε, από τις τέσσερις ισοπαλίες που φέραμε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ότι έπρεπε να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Γουστάρει που είμαστε πρώτοι".

Την κουβέντα τη διακόπτει ο Ρισβάνης: "Α, μισό λεπτάκι γιατί ήρθε κοντά μας ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα".

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

Όπως καταλαβαίνετε, έχει ήδη πλησιάσει στο σημείο της κουβέντας, ο Ανδρέας Γιαννιώτης τον οποίο λατρεύουν να πειράζουν. Τους περιμένει υπομονετικά, γιατί υπάρχει προγραμματισμένη έξοδος για καφέ στο κοινό τους στέκι αμέσως μετά. Ο Ελληνας πορτιέρο είναι όπως και οι συμπαίκτες του, στην ... πένα και ο Ρισβάνης δεν το αφήνει ασχολίαστο. "Κοίτα, έμαθε ότι θα βγει φωτογραφία και πήγε να ντυθεί, αυτός είναι!"

Ο Γιαννιώτης βγάζει το κινητό του και αρχίζει instagram story. Zoύμε μεγάλες στιγμές. Ο Γιαννιώτης προσπαθεί να κοροϊδέψει: "Τι έγινε παιδιά, τι έχουμε εδώ; Συνέντευξη;" Ο Ρισβάνης δεν αφήνει την πάσα να πάει χαμένη και του απαντάει αμέσως: "Ναι, ρε, μιλάνε αυτοί που σε κάνουν ήρωα κάθε φορά", του απαντάει και όλοι ξεκαρδίζονται.

Να σου και ο Θόδωρος Βασιλακάκης, άρτι αφιχθείς: "Ρε "Χάτζη", ακόμα εδώ είσαι ρε μαλάκα;"

Δημήτρης: "Μιλάμε φίλε, δεν βλέπεις;"

Σπύρος: "Βασιλακάκης; Μιλάμε για ήρωα! Και υπερ-παίκτης".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ

Και οι δύο δηλώνουν φιλόδοξοι. Και οι δύο παίζουν ως δανεικοί, ο Σπύρος απ' τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης απ'τον ΠΑΟΚ. Θέλουν να αποδείξουν κάτι με τις εμφανίσεις τους στον Ατρόμητο; Ο Ρισβάνης είναι κάθετος. "Σου λέω αλήθεια, δεν νιώθω ότι έχω να αποδείξω κάτι. Το έχω ξαναπεί. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σε κάθε προπόνηση για να πετύχει η ομάδα και να διακριθώ και εγώ μέσα από αυτή". Ο Χατζηισαΐας δεν θέλει να μιλήσει για τα παλιά. "Για τον ΠΑΟΚ δεν θέλω να μιλήσω, ούτε να πω κάτι αρνητικό. Κάνω τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα όλοι βλέπετε, όλοι βλέπουν. Αν παίζω, πως παίζω. Τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα και τα στατιστικά της νομίζω ότι κάτι δείχνουν".

-Και ο Σκίμπε τότε γιατί δεν σας κάλεσε;

Σπύρος: "Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του. Ο κύριος Σκίμπε κάλεσε αυτούς που κάλεσε και καλά έκανε. Εμείς, όποτε το θελήσει, διαθέσιμοι είμαστε. Δεν υπάρχει ούτε πικρία ούτε τίποτα. Εμείς δουλεύουμε. Και οι δύο".

-Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε πρώτοι στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές;

Δημήτρης: "Γι' αυτά που γράφονται για την ομάδα, περί Λέστερ της Ελλάδας κτλ, κρατάμε μικρό καλάθι. Τα μυαλά μας δεν έχουν πάρει αέρα, πατάμε στο έδαφος. Βασικός στόχος παραμένει η πεντάδα".

-Ναι, ωραία. Και αν βγάλετε τον πρώτο γύρο αήττητοι, τι θα πείτε μετά;

Σπύρος: "Και τον πρώτο γύρο αήττητοι να βγάλουμε, δεν θα αλλάξει κάτι. Την ίδια δουλειά θα κάνουμε. Το πιο σημαντικό για μας είναι το πως θα διαχειριστούμε την ήττα γιατί κάποια στιγμή θα χάσουμε. Θα είναι περίεργο συναίσθημα για μας. Φέραμε ισοπαλία με τον Πανιώνιο και νιώθαμε σαν να έχουμε χάσει".

-Δηλαδή το αήττητο δεν σας δημιουργεί κανένα άγχος;

Σπύρος: "Όχι, δεν νιώθω την παραμικρή έξτρα πίεση για το αήττητο. Ίσα-ίσα, περιμένουμε πως και πως να έρθει το επόμενο ματς, όποιο και αν είναι αυτό".

-Και της Τούμπας τη Δευτέρα ας πούμε;

Σπύρος: "Ουσιαστικά πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Πάμε για τους τρεις βαθμούς. Αν δεν τους πάρουμε, τουλάχιστον δεν θέλουμε να χάσουμε. Αυτός είναι ο στόχος, όπου και αν παίζουμε".

Δημήτρης: "Από ότι μας λένε και από ότι βλέπουμε, όλος ο οργανισμός της ομάδας μάς πιστεύει".

Σπύρος: "Δεν θέλω να ακουστεί κλισέ, αλλά σ' αυτήν την ομάδα ο ένας δίνει την ψυχή του για τον άλλον. Το 100% για το συμπαίκτη μας. Ακόμα και αν χάσουμε, εφόσον έχουμε προσπαθήσει πολύ, δεν θα μας πειράξει. Θα έχουμε πρόβλημα αν διαπιστωθεί αδιαφορία, έστω και αν έχουμε νικήσει".

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

Πάμε για καφέ δέκα παίκτες μαζί

-ΟΚ οι Ελληνες σ' αυτή τη φάση... Αλλά οι ξένοι; Πως "κόλλησαν" μαζί σας;

Σπύρος: "Οι ξένοι μας είναι καταπληκτικά παιδιά".

Δημήτρης: "Έχουν μπει στο κόλπο. Συμμετέχουν σε όλα, στις εξόδους μας, στην πλάκα στα ξενοδοχεία..."

-Μιλώντας για ξενοδοχεία... Πως διάολο περνάνε οι ώρες σε δαύτα;

Σπύρος: "Είναι εύκολο. Εμείς τις περισσότερες φορές κράζουμε τον Γιαννιώτη. Στα σοβαρά τώρα: Μαζευόμαστε πέντε-πέντε στα δωμάτια και περνάμε την ώρα μας ευχάριστα. Την άλλη μέρα το πρωί θα βγούμε για καφέ μπορεί και 10 μαζί!"

-Και το στέκι εδώ δίπλα στο Αιγάλεω πως προέκυψε;

Σπύρος: "Από τον κοντό μας, τον Σιώπη. Όπου και αν του λέγαμε να έρθει για καφέ, δεν ερχόταν παρά μόνο εκεί. Ε, του κάνουμε και εμείς το χατήρι και πάμε εκεί".

Δημήτρης: "Έχει γίνει και αυτό κάτι σαν γούρι πλέον".

-Αλλά γούρια έχετε;

Σπύρος: "Εγώ έχω εικόνες, ενώ στις επικαλαμίδες έχω γράψει τα ονόματα των μελών της οικογένειάς μου".

Δημήτρης: "Έχουμε και μερικά άλλα, αλλά δεν χρειάζεται να βγουν προς τα έξω!"

-Ψυχολογικό είναι όλο αυτό το θεματάκι;

Σπύρος: "Απλώς το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι από τη στιγμή που άρχισες τη συγκεκριμένη "ιεροτελεστία", τα πράγματα έχουν πάει καλά. Ας το ξανακάνω λοιπόν. Και αν δεν τα κάνεις και κάτι στραβώσει, λες "όπα, εδώ κάτι έγινε".

Δημήτρης: "Τον ακούτε έτσι; Είναι ασταμάτητος" (γέλια).

-Στους στόχους σας λογικά πρέπει να βρίσκεται το Κύπελλο. Η ομάδα έχει χτίσει παράδοση τα τελευταία χρόνια...

Δημήτρης: "Είναι αλήθεια ότι προχωρούσε αρκετά στο Κύπελλο και τις προηγούμενες σεζόν. Αρα ναι, το κοιτάμε και αυτό".

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

-Προέρχεστε και οι δύο από τον Πανιώνιο με τον οποίο ο Ατρόμητος έχει μία σχετική αντιπαλότητα. Θα επηρεαστούν οι σχέσεις μας με τη Νέα Σμύρνη;

Δημήτρης: "Όχι, με τους ανθρώπους και τον κόσμο του Πανιωνίου έχουμε κρατήσει μία καλή σχέση. Μας αγαπάνε γιατί τους βοηθήσαμε. Και αυτοί βέβαια μάς βοήθησαν πάρα πολύ. Κόντρα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει!"

Σπύρος: "Ο Πανιώνιος για μένα προσωπικά είναι κάτι σαν οικογένεια και με βοήθησε πολύ. Όπου βρεθώ, θα λέω πόσο πολύ μεγάλη βοήθεια πήρα από τους ανθρώπους του, αλλά και τον κόσμο του. Χωρίς αυτόν πολλά πράγματα δεν θα τα είχα πετύχει. Ένα ευχαριστώ και από εδώ λοιπόν".

-Στο Περιστέρι θα σας αγαπήσουν ανάλογα;

Σπύρος: "Ναι, και για εδώ το πιστευώ. Δεν είμαστε βέβαια οι τύποι που θα πουλήσουν οπαδιλίκι στον κόσμο. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ και δεν θα το κάνουμε. Απλώς θα δίνουμε και την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος θα κρίνει. Δεν επιβάλλεται η αγάπη άλλωστε. Στον Πανιώνιο πάντως αυτό το στοιχείο άρεσε, πιστεύω να αρέσει και εδώ". ¨

Ο Ρισβάνης έπρεπε να παίζει στον Ολυμπιακό

-Ποια είναι η πιο μεγάλη σας φιλοδοξία στο ποδόσφαιρο;

Δημήτρης: "Η δική μου, όπως και του Σπύρου, η μεγάλη φιλοδοξία είναι η Εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα στοχεύω στο να παίξω στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα όπως έχουν γίνει τα πράγματα... Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει κάτι στο δικό μας ποδόσφαιρο, απλώς θέλω πάντα το κάτι παραπάνω".

-Σπύρο που θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη ο "Χάτζη";

Σπύρος: "Σίγουρα δεν θα μπορούσε να παίξει στην Ελλάδα (γέλια). Θα του ταίριαζε η Ιταλία πάντως. Το Βέλγιο επίσης γιατί είναι δυνατό παιδί αλλά και γρήγορο".

-Δημήτρη, εσύ τι θα έλεγες για τον κολλητό;

Δημήτρης: "Πρώτα από όλα θα έπρεπε να παίζει στον Ολυμπιακό. Αρχίζω από εκεί. Δεν παίζει, δεν πειράζει".

Ο Βασιλακάκης ακούει και παρεμβαίνει ξανά, ως ο πιο παλιός και έμπειρος: "Λοιπόν, ο Ρισβάνης είναι για Ιταλία και ο Χατζηισαΐας για Γερμανία. Τέλος".

Σπύρος: "Εγώ λέω να μας πάρουν σε μία ιταλική ομάδα μαζί, και τους δύο. Γίνεται;"

-Θα γουστάρατε κάτι τέτοιο;

Δημήτρης: "Μα το συζητάς; Κάθε μέρα αυτό λέμε".

Σπύρος: "Απλά, δεν θέλουμε τον τρίτο πίσω μας (σσ δείχνει τον Γιαννιώτη)".

-Γιατί ρε παιδιά; Χολέρα έχει ο άνθρωπος;

Δημήτρης: "Ε, δεν κάνει το παλικάρι!"

Σπύρος: "Τον κράζουμε, τον κράζουμε τον Ανδρέα, αλλά έχει δείξει ότι αξίζει πολλά. Από πέρυσι. Αλλά εφέτος έχει φανερώσει ακόμη περισσότερα. Βέβαια στη συνέχεια θα δούμε. Η διάρκεια είναι αυτή που μετράει (γέλια). Τώρα θα παίζει στην Εθνική Ενόπλων!"

-Φαντάροι έχετε πάει;

Σπύρος: "Ναι, εννοείται μαζί! Πεζικό, Καλαμάτα και μετά ΑΣΑΕΔ. Είμαστε σειρά".

-Ρε πλάκα κάνετε; Και εκεί μαζί;

Δημήτρης: "Μόνο που το παιδί από εδώ έκανε παρέλαση, εγώ δεν έκανα. Κάναμε όμως μαζί υπηρεσίες σε γραφείο".

Σπύρος: "Ο "Χάτζη" καθάριζε τα σκουπίδια από τα γραφεία. Να τα γράψεις αυτά".

ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ, Ο ΓΑΜΟΣ, ΤΑ SOCIAL ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΟΥΜΠΙ-ΚΥΒΡΑΚΙΔΗ

Στο τέλος τους ζητάμε να πουν από μόνοι τους μερικές ατάκες, χωρίς ερωτήσεις. Ο Ρισβάνης σκέφτεται κατευθείαν τον Μάνταλο: "Θα ήθελα να πω περαστικά στον Πέτρο Μάνταλο, λείπει και από την Εθνική και από την ομάδα του. Υγεία θα ήθελα πάνω από όλα για όλους τους ποδοσφαιριστές". "Το χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι ο σοβαρός τραυματισμός" λέει ο Χατζηισαϊας, αλλά ο Ρισβάνης παίρνει κι αυτήν την πάσα. "Μπα, Το χειρότερο είναι να μην έχεις τερματοφύλακα από πίσω", λέει και ξεκαρδίζονται ξανά.

Ο Γιαννιώτης αυτή τη φορά θα σηκώσει το γάντι, με χιούμορ πάντα. Και πολύ περίμενε: "Καλά, έχω αποδείξει ποιος είμαι, φάσεις "σκάνε" από παντού και κάνω ότι μπορώ... Αλλά, ΟΚ αυτή είναι η δουλειά μου!" Μάταιος κόπος, ο Ρισβάνης δεν τον αφήνει σε ησυχία: "Αμάν, τι λέει το στόμα του!"

Ο Χατζηισαΐας δίνει το σύνθημα: "Λοιπόν, πάμε στο στέκι μας και όποιος θέλει, έρχεται. Εγώ ενημέρωσα. Και μετά Αράχωβα όλοι μαζί οικογενειακά!" Τι οικογενειακά ρωτάω και με διαλύει η επόμενη απάντηση. "Ε, ξέρεις με τις κοπέλες μας, τα αγόρια τους...", λέει ο Δημήτρης και πέφτουν όλοι κάτω απ'τα γέλια.

Ρισβάνης-Χατζηισαΐας: Μια τρελή συνέντευξη από το απόλυτο δίδυμο

Ο Ρισβάνης λέει "να δούμε τώρα αν θα ανεβάσουμε και καμιά φωτογραφία στο instagram, το facebook το έχω διαγράψει!" και παίρνω την πάσα να ρωτήσω για τα social media. Πριν προλάβουν, πετάγεται ξανά ο Γιαννιώτης. "Εγώ θα σου πω, ο Ρισβάνης δεν το αφήνει από το χέρι του το κινητό!"

Σπύρος: "To facebook δεν είχε πια ενδιαφέρον. Με όποιον θέλεις να μιλήσεις, μιλάς και αλλού".

-Δεν είναι και λίγο παγίδα όλα αυτά;

Σπύρος: "Πολλά γίνονται...Πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Όσο λιγότερη χρήση, τόσο το καλύτερο"

Δημήτρης: "Εγώ νομίζω ότι εφόσον θέλουν να σε εκθέσουν, θα σε εκθέσουν, ο,τι και αν κάνεις".

Τους ρωτάω αν σκέφτονται τον γάμο και μάλλον χτύπησα ευαίσθητο σημείο. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η σιγή πολλών δευτερολέπτων. Δεν μιλάει κανείς τους και πετάγεται ο Γιαννιώτης για να πάρει την εκδίκησή του για τα όσα του λένε τόση ώρα: "Συγγνώμη, τους ξανακάνεις την ερώτηση να τραβήξω ένα video;"

-Πάμε λοιπόν ξανά. Το γάμο τον σκέφτεστε;

Δημήτρης: "Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Και ο Σπύρος πιστεύω ναι..." Πριν προλάβουμε να ακούσουμε τον Ρισβάνη, ο Βασιλακάκης παρεμβαίνει ξανά. "Σοβαρά τώρα, εγώ από τότε που συζώ βρήκα την ηρεμία μου. Και αυτοί εδώ καλά παιδιά είναι. Ο Σπύρος, πολύ διακριτικός, ο,τι πρέπει για οικογένεια". Σιωπή ο Ρισβάνης, τελευταία ατάκα ο Δημήτρης. "ΟΚ, ποιος δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια; Εγώ προσωπικά το θέλω πολύ".

Μέχρι πότε φαντάζονται να παίζουν μπάλα: Άμεσος ο Ρισβάνης: "Όσο νιώθουμε ότι μπορούμε να βοηθάμε την ομάδα που βρισκόμαστε". Και τα λεφτά; "Πιο σημαντικό στην ηλικία που είμαστε είναι να παίζουμε. Μας ενδιαφέρουν και τα λεφτά βέβαια... Είναι και η θέση που παίζουμε που δίνει άλλα περιθώρια. Μπορούμε να κάνουμε το μπαμ στα 27 ή στα 28. Παίζουν ρόλο και οι εμπειρίες που συλλέγεις. Όσο αντέχει το σώμα μας τέλος πάντων, θα παίζουμε".

Στην άμυνα ποιοι παρτενέρ τους έχουν βοηθήσει; Και οι δύο διαλέγουν ξένουν απ'τις μεγάλες ομάδες.

Σπύρος: "Εμένα με βοήθησε πολύ ο Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Πολύ καλός παίκτης. Όταν έπαιξα μαζί του, με οδήγησε".

Δημήτρης: "Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη αναφορά εκτός από τον Ρισβάνη. Στον ΠΑΟΚ είχα τον Βίτορ που ήταν πολύ καλός".

Η τελευταία ατάκα-ευχή, απ'το στόμα του Ρισβάνη.

Σπύρος: "Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Να μπούμε στην πεντάδα και μετά ό,τι καλύτερο έρθει. Και να σηκώσουν το Κύπελλο ο Ούμπιδες με τον Κιβρακίδη στον τελικό!"

Photo Credits: Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ