ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ποια είναι η πιο "Διαμαντίδης" φάση που θυμάσαι;

Το Sport24.gr ξεχώρισε 10 από τις καλύτερες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη στην καριέρα του. Ψήφισε και ξεχώρισε τις κορυφαίες.

Ποια είναι η πιο "Διαμαντίδης" φάση που θυμάσαι;

 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ολοκληρώνει την πλούσια καριέρα του στο τέλος της σεζόν. Το Sport24.gr ξεχώρισε 10 από τις καλύτερες στιγμές του σπουδαίου Έλληνα γκαρντ. Ψήφισε και ξεχώρισε τις κορυφαίες, αυτές που θυμάσαι περισσότερο.

 

 
SHARE

Διαβάστε περισσότερα Unique

PODCAST: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Pick n Pop: Τι σημαίνει τελικά Δημήτρης Διαμαντίδης

Το Pick'n'Pop επιστρέφει σε μπασκετικούς ρυθμούς. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος δίνει ασίστ στον Κώστα Τσαρτσαρή και στον Νίκο Ζήση για να περιγράψουν τι σημαίνει Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ;

Ο καλύτερος όλων των εποχών

Είχε γραφτεί το 2010 στο πρώτο του αντίο. Επαναλαμβάνεται τώρα στο δεύτερο (και οριστικό). Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος επιμείνει ότι ήταν ο καλύτερος που είδαμε ποτέ.

TO ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ SPORT24.GR

Ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών;

Ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών; Το Sport24.gr ξεχώρισε 9 παίκτες και σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις τον κορυφαίο.

ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ

Οι 13 λίστες του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε "αντίο" στη δράση και το Sport24.gr ξεχωρίζει δημιουργεί δεκατρείς (13) λίστες για το Νο13 του Παναθηναϊκού, που άφησε εποχή στο ελληνικό μπάσκετ.