SPORT24

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Τ' αστεία κάπου εδώ τελείωσαν. Κυρίες και κύριοι, με χαρά σας παρουσιάζουμε τις ομάδες, που ρίχτηκαν στη μάχη, ίδρωσαν τη φανέλα, πάλεψαν σαν τα λιοντάρια και προχώρησαν τίμια και δίκαια στην επόμενη φάση του τουρνουά «Ultrex 5x5 Cup». Και οι ηττημένοι σα λιοντάρια πάλεψαν, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Είμαστε με τους νικητές, τελεία.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος της φάσης των «32» με παιχνίδια που έκοβαν κυριολεκτικά την ανάσα. Φαινομενικά εύκολοι αγώνες που κατέληξαν σε ντέρμπι, αουτσάιντερ που απέκλεισαν φαβορί, ηγετικές φυσιογνωμίες, συγκλονιστικά γκολ κι αυτογκόλ κι όλα αυτά στην 5η ημέρα του « Ultrex 5x5 Cup».

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Οι αναμετρήσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Βασίλη Λάκη στο Μαρούσι, CAMPEON. Όλα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ ως τον μεγάλο τελικό. Αυτόν που θ' αναδείξει την νικήτρια ομάδα και θα την στείλει ως τη Μαδρίτη για ένα αξέχαστο ταξίδι.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Ας δούμε λοιπόν τι συνέβη ματς προς ματς την πέμπτη ημέρα του τουρνουά.

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 3-9

Με αποκλεισμό-σοκ, όπως χαρακτηρίστηκε και από διεθνή ΜΜΕ, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής αφού, οι Μάνατζερ Ράγκμπι ηττήθηκαν με 9-3 από τον Αστέρα Νέας Κυψέλης. Οι εκπρόσωποι του πιο αναγνωρίσιμου μάνατζερ ράγκπι στην Ελλάδα (ίσως και του μοναδικού) τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην επιθετική τριάδα των Νταβίδη, Δαλάτση και Ντογκάνι. Όπως και στη φάση των «64», έτσι και τώρα οι Αστέρες προηγήθηκαν με 3-0 από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Παρά το βαρύ σκορ του πρώτου 10λέπτου, οι Μάνατζερ Ράγκμπι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Μερικές φορές και έξω από το γήπεδο, στο φιλόξενο πάρκινγκ των εγκαταστάσεων. Το πάλεψαν, το πίστεψαν ωστόσο, οι Κυψελιώτες ήταν αποφασισμένοι. Τα 8 γκολ της πυραυλοκίνητης τριάδας στην επίθεση μαζί με το ωραίο γκολ του Τομπουλίδη ήταν αρκετά για να φτάσουν με σχετική ευκολία στη νίκη. Μοναδικός επιζών από τους ηττημένους, ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Ερεμπάρα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

MVP: Δαλάτσης και τότε, Δαλάτσης και τώρα. Ο φοβερός σέντερ φορ του Αστέρα έβαλε 5 γκολ και έδειξε το δρόμο προς τη Μαδρίτη.

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ: Αρβανιτάκης, Ερεμπάρα (3 γκολ), Αντζχόνι, Αρβανίτης, Αντζελίνο, Αποστολόπουλος, Λοζίνσκι, Βαβαλέκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Νταβίδης (2 γκολ), Ντογκάνι (1 γκολ), Δαλάτσης (5 γκολ), Μπορσελακίδης, Παλαιολόγου, Λάμτσε, Τομπουλίδης (1 γκολ)

ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΕΡΣ - ΣΕΧΤΑ FC 3-9

Κι όπως έσβησε το ένδοξο, παλιό ΠΑΣΟΚ, έτσι ξαφνικά έσβησαν και οι θρυλικοί, παλιοί ΠΑΣΟΚΕΡΣ του. Ή μάλλον τους έσβησε ο Παρασχάκης και η Σέχτα του. Το κείμενο που ακολουθεί γράφεται με δυσκολία και δάκρυα στα μάτια από τον υπογράφοντα και τη στενή του συνεργάτιδα Μαρίλυ, παρούσα και σε αμέτρητες αφισοκολλήσεις τα παλιά καλά χρόνια.

Αν και οι Πασόκερς προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Κασάι, ο Σιγάλας ισοφάρισε λίγο μετά τη σέντρα. Ο Κασάι «ξαναχτύπησε» κάνοντας το 2-1 αλλά, ο Καναβούρης, που πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα, ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα με τα μπλε. Ντέρμπι για 25 λεπτά στο γήπεδο του Αμαρουσίου με τους Πασόκερς να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

Μάταια όμως, καθώς, οι παίκτες της Σέχτα FC αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια. Η συνοχή και ο πλουραλισμός στην επιθετική τους ανάπτυξη ήταν τα κλειδιά για τη νίκη-πρόκριση στη φάση των 16. Οι Σιγάλας και Καναβούρης σκόραραν στο α' ημίχρονο αλλά, και οι Αντωνιάδης, Παρασχάκης και Λαφιώτης έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτή την ευρεία νίκη με 9-3.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Τα γκολ για τους ηττημένους σημείωσαν οι Κασάι και Σιμονιάν.

MVP: Μπορεί ο Καναβούρης να πέτυχε χατ- τρικ αλλά, αναμφίβολα ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο ένας και μοναδικός Παρασχάκης. Είπαμε, δεν είναι να μπλέκουμε με το...«Νονό» και τον «ανιψιό».

ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΕΡΣ: Γιαννήνας, Κασάι Β. (2 γκολ), Σιμονιάν (1 γκολ), Πιακούλης, Ντέμα, Κασάι Μ., Αγκαλίου

ΣΕΧΤΑ FC: Αντωνιάδης (2 γκολ), Μακρής, Κουράκος, Καναβούρης (3 γκολ), Λαφιώτης (1 γκολ), Ελαφρόπουλος, Σιγάλας (1 γκολ), Παρασχάκης (2 γκολ)

TO ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ - SKYPOOL 1-3

Ultrex 5x5 Cup, σημαίνει θέαμα, πολλά γκολ, σημαίνει όμως και τακτική. Τι έτσι απλά είναι τα πράγματα; Η έμφαση στην τακτική και στα αμυντικά συστήματα, φάνηκε απλόχερα στην αναμέτρηση του Στρουμφοχωριού με τους Skypool, η οποία έληξε 3-1 υπέρ των δεύτερων.

«Η άμυνα, η καλύτερη επίθεση» ήταν το μότο και των δυο ομάδων, που έψαχναν το γκολ μέσα από τις αντεπιθέσεις. Μοναδική επιθετική πινελιά στον αγώνα ο Κωνσταντίνος Μπέρτσας, ο οποίος πιστώθηκε και τα τρία γκολ των νικητών.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Το Στρουμφοχωριό δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ, το γκολ τιμής το σημείωσε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Νεκτάριος Κούτρας.

MVP: Ο Μπέρτσας. Και όχι μόνο για το χατ-τρικ. Ωραία η άμυνα ρε παιδιά αλλά, σε νοκ- άουτ παιχνίδια νικάει η ομάδα που θα βάλει τα περισσότερα γκολ.

TO ΣΤΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ: Μακρής, Κρεμμύδας, Μερσίνης, Σιδηρόπουλος, Μαυρομάτης, Κριπιντίρης, Μορφίδης, Κούτρας (1 γκολ)

SKYPOOL: Μπέρτσας (3 γκολ), Λισγάρας, Λάλος, Λεγάκης, Λύρας, Τσιτούρας, Αλαμπάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ FC - DREAM TEAM 0-11

Με τα 15 γκολ του πρώτου γύρου και με τα 11 αυτού, η Dream Team απέδειξε περίτρανα γιατί πρέπει να λογαριάζεται ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ακούστε ρόστερ. Κάτω από τα δοκάρια, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Φούτσαλ, Δημήτρης Θεοφίλου. Διατήρησε την εστία του ανέπαφη, αποκρούοντας οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια της Ολυμπιάδας. Μεταγραφή...αεροδρομίου ο Δελαπόρτας, συμπαίκτης του στην Επίσημη Αγαπημένη, κράτησε γερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο αρχηγός της ομάδος, Τζάλας, μοίρασε όμορφα το παιχνίδι. Από τα πλάγια, οι Νεοφύτου και Νικόλια προσέφεραν τα μέγιστα, ευστοχώντας σε 4 τέρματα. Και στην κορυφή της επίθεσης ο Σκουτέλης, ένας ακόμη παίκτης που γνωρίσαμε στα γαλανόλευκα, σημείωσε 5 τέρματα για την ομάδα της Dream Team.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Η Ολυμπιάδα έπαιξε ως το τέλος της αναμέτρησης, απήλαυσε τα γκολ των...αντιπάλων και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το τουρνουά.

Εμβληματική φυσιογνωμία στον πάγκο της Dream Team, ο Νίκος Μητσόπουλος, ο οποίος ανάμεσα στο ένατο και δέκατο γκολ βρήκε χρόνο να «σπιουνεύσει» τους πιθανούς αντιπάλους στη συνέχεια του τουρνουά. Κοινώς την έκανε από τον πάγκο και πήγε στα δίπλα γήπεδα κρυμμένος πίσω από τις εστίες.

MVP: Ο γίγαντας κάτω από τα δοκάρια, Δημήτρης Θεοφίλου. Μπορεί ο Σκουτέλης να σημείωσε 5 τέρματα ωστόσο, η νίκη θα ερχόταν και χωρίς αυτά. Και εν πάση περιπτώσει ας δώσουμε μία φορά τον τίτλο και σε έναν τερματοφύλακα. Πονάει η καρδιά μας ακόμη από τα 4 που έφαγε ο Μπουφόν και θέλουμε κάπου να ξεδώσουμε.

OLYMPIADA FC: Σεϊραδάκης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Σεϊραδάκης JR, Αποστόλου, Ζερβέας, Σταματίου

DREAM TEAM: Μητσόπουλος, Νικόλιας Γ. (3 γκολ), Ντέμος, Νικόλιας Α., Τζάλας (2 γκολ), Νεοφύτου (1 γκολ), Σκουτέλης (5 γκολ)

ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ - TOP GUNS 11-3

Παρά τις ηχηρές απουσίες των Μαλάι και Αγγελίνα (4 και 3 γκολ αντιστοίχως στη φάση των 64), οι Θενπούδες συσπειρώθηκαν και κόντρα σ' όλα τα προγνωστικά νίκησαν με χαρακτηριστική ευκολία τους Top Guns.

Σε διάστημα 45 δευτερολέπτων, ο Ρέτσκα έγραψε με το καλημέρα το 2-0 για την ομάδα των Θενπούδων.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Μετά από μερικά λεπτά, ο Κόρε ξαναέβαλε στο παιχνίδι τους Top Guns, μειώνοντας σε 1-2. Οι τελευταίοι ανέβασαν στροφές στα μέσα του ημιχρόνου, απειλώντας κυρίως από τ' αριστερά με τον εκπληκτικό Κοντριάροβ. Ωστόσο, η ολιγωρία της άμυνας τούς πρόδωσε ξανά.

Αρχικά, ο Βαλσάμης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 και μετά από 50'' ο Κόρε ξανασκόραρε αλλά...γι' άλλη ομάδα. Με το αυτογκόλ αυτό σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης και με άλλα δύο γκολ λίγο πριν το τέλος του 25λέπτου, το ημίχρονο έληξε 6-1 υπέρ των Θενπούδων. Χαιρετίσματα.

Τα 5 γκολ του Βαλσάμη στο β' ημίχρονο έδειξαν τις ορέξεις του για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. 11-3 το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τους ηττημένους ν' αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου.

MVP: Μα φυσικά ο Κόρε. Τρία γκολ έβαλε το παιδί. Δύο για τους Top Guns κι ένα για τους Θενπούδες. Γιατί απλά μπορεί. Αν μη τι άλλο, ο Βαλσάμης των 7 γκολ (πιστώθηκε και το αυτογκόλ) σκόραρε μόνο για μία ομάδα.

ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ: Βαλσάμης (7 γκολ), Ρέτσκα (2γκολ), Παναγόπουλος (1 γκολ), Κοντεμίρης, Ρέτζιος, Βρόντος (1 γκολ)

TOP GUNS: Κόρε (2 γκολ), Τσερμακιάν, Κοντριάρωβ, Τσούκας, Μαλντίνι (1 γκολ), Λουκουμάρης, Αγραφιώτης, Ιωάννου

VIRUS - SAN ANTONIO 3-18

Άλλοι ήταν φαβορί κι άλλοι προκρίθηκαν. Με τον αέρα του 15-0 επί των Μαργαριταριών στο πρώτο γύρο, οι Virus κατέβηκαν με αυτοπεποίθηση στη φάση των «32». Μπροστά στα πυρακτωμένα «Σπιρούνια» όμως, διατηρούσαν φρούδες ελπίδες για πρόκριση.

Ο σούπερ σκόρερ Λαμπάι, όπως στον πρώτο αγώνα έτσι και τώρα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Οι Virus αντέδρασαν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Δούσκα. Και κάπου εκεί σταμάτησαν να παίζουν οι 4 Virus και έπιασε δουλειά ο πέμπτος, που έκατσε τέρμα. 18 φορές συνολικά μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα ο Τριανταφυλλόπουλος με το επιθετικό κρεσέντο των Σαν Αντόνιο να σταματά μόνο για τη διακοπή του ημιχρόνου.

Με 11 γκολ στο πρώτο κι άλλα 7 στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, τα σπιρούνια κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για τη φάση των «16». Προς τιμήν τους, οι ηττημένοι δεν αξιοποίησαν τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και νυν του Αστέρα Τρίπολης, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, που παρέμεινε στον πάγκο της ομάδος μετά και τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού). Αν και θα μπορούσε να βάλει ένα χεράκι στην άμυνα, προτίμησε να παραμείνει απλός θεατής και υποστηρικτής του αδερφού του και γκολκίπερ των Virus, Αλέξανδρο. Ας του ευχηθούμε λοιπόν, πλήρη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Του αδερφού του ας του ευχηθούμε μόνο καλή ανάρρωση, από τα 18 γκολ που έφαγε. Χωρίς να ευθύνεται ο άνθρωπος σε κανένα. Όπως και ο Τζίτζι.

MVP: O Λαμπάι. 7 γκολ έβαλε ο άνθρωπος, τι άλλο να κάνει; Να σκοράρει και στα διπλανά γήπεδα;

VIRUS: Δούσκας (1 γκολ), Μανωλόπουλος, Κάσσιος (2 γκολ), Ευσταθίου, Αγγελετόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος Α., Ζαμπλέφσκι

SANANTONIO: Σινομάτι (2 γκολ), Λαμπάι (7 γκολ), Κοροβέσης (2 γκολ), Ζόλης (2 γκολ), Σκέντο, Τζαφέρης (1 γκολ), Τσέλα (3 γκολ), Σαρρής (1 γκολ)

ΜΑΝΑΤΖΕΡΡΑΓΚΜΠΙ - SOUROUKLEME 7-1

Αυτοί οι φίλοι του περιβόητου Μάνατζερ τα πήγαν καλύτερα σε σχέση με εκείνους που ρίχτηκαν στη μάχη νωρίτερα. Και όλα αυτά επειδή έλειπε ο Μυλωνάς. Ναι ο Μυλωνάς. Ο παίκτης, που ξεχώρισε για το ταμπεραμέντο του την περασμένη αγωνιστική, μυρίστηκε την ήττα εξαρχής και δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο. Οι αγαπημένοι μας Σαραντάρηδες (και κάτι ψιλά) λύγισαν μπροστά στο αστείρευτο επιθετικό ταλέντο των Μανατζερράγκμπι και ηττήθηκαν με 7-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο τερματοφύλακας των 40plus, Παρθενόπουλος, εξουδετέρωσε αρκετές φορές τα σουτ των αντιπάλων ενώ, ο Σωτηράκης των Μανατζερράγκμπι απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος βέβαιο γκολ των Σουρουκλεμέδων.

0-0 στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους ώσπου, ο Τελώνης βρήκε στόχο στο 20' κι έγραψε το 1-0 για τους τυπικά γηπεδούχους. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι Μανατζερράγκμπι σημείωσαν και δεύτερο γκολ για το 2-0 της αναμέτρησης.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Το β' ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς, όλα είχαν κριθεί στο πρώτο 25λέπτο. Το γκολ τιμής για τους ηττημένους το πιστώθηκε ο Τριανταφύλλου.

MVP: Ο Τσαντίλας έβαλε τέσσερα γκολ, διευρύνοντας το σκορ σε μια σπουδαία βραδιά για εκείνον και την ομάδα του.

ΜΑΝΑΤΖΕΡΡΑΓΚΜΠΙ: Ράπτης, Τσολακίδης, Τσαντίλας (4 γκολ), Τελώνης (2 γκολ), Σωτηράκης, Καλαβάσης (1 γκολ)

SOUROUKLEME: Πιστιόλης, Μπίλης, Παπαθανασίου, Καναβός, Τριανταφύλλου (1 γκολ), Σγαρδέλης, Παρθενόπουλος

TAO ANTIGUA - CITY 9-3

Την νικηφόρα πορεία τους στο τουρνουά, συνέχισαν οι Tao Antigua κι αυτήν την Παρασκευή. Μετά την Κουράγιο Βαγιεκάνο, σειρά είχε η City. Ούτε η τελευταία κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που έβγαζε φωτιές στην επίθεση.

Με τα τρία τέρματα του Ερέκι στην αρχή της αναμέτρησης, οι Tao Antigua έχτισαν γερές βάσεις για την ευρεία επικράτησή τους. Το 4-0 είχε την υπογραφή του Μότσκα, ο οποίος φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Τόσο δυνατά που απέσπασε κίτρινη κάρτα για ένα από τα πολλά α λα Ματεράτσι μαρκαρίσματά του. Άμα έχεις σωστά πρότυπα.

Η City μείωσε σε 1-4 με γκολ του Αγγελόπουλου λίγο πριν τη διακοπή του ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο, οι Tao Αntigua συνέχισαν από εκεί που το άφησαν με δεύτερο γκολ του Μότσκα, 1 ακόμη του Ερέκι, 1 του Ζελέκου και 1 του Ντούνη. Προς το τέλος της αναμέτρησης, η City ροκάνισε τη διαφορά με δύο εκπληκτικά γκολ του Πλασίντ ωστόσο, όλα είχαν κριθεί. (ΦΩΤΟ 12_IMG_4040)Το ένατο τέρμα των νικητών σημείωσε ο Μότσκα, πετυχαίνοντας χατ- τρικ.

MVP: Αναμφίβολα ο Ερέκι, ο οποίος με τα τρία γρήγορα γκολ του έδειξε από νωρίς ποιό είναι το αφεντικό. Στο β' μέρος της αναμέτρησης, σκόραρε ακόμη μία φορά. Τελικός απολογισμός 4 γκολ για το μεγάλο σκόρερ της Tao Antigua.

TAO ANTIGUA: Μπάτσι, Ντούνης (1 γκολ), Γκοτσάι, Αγγελόπουλος, Μπινάκου, Μότσκα (3 γκολ), Ζελέκου (1 γκολ), Ερέκι (4 γκολ)

CITY: Αγγελόπουλος (1 γκολ), Τσάβαλης, Ντάλας, Φαρζόν, Τζαφέρι, Μπομπ, Πλασίντ (2 γκολ), Μαντζουράνης

BEASTS TEAM - ANAGENNISI 8-2

Οι Beasts Team δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ αλλά, απέσπασαν το μαγικό χαρτάκι για τη φάση των «16». Η Αναγέννηση Καισαριανής παρατάχθηκε αρκετά ανταγωνιστική όμως, πλήρωσε ένα λάθος της σε κομβικό σημείο του αγώνα.

Πρωταγωνιστές των πρώτων λεπτών ήταν αναμφίβολα οι γκολκίπερ των δύο ομάδων.

Και οι 32 ήταν υπέροχοι...

Οι διπλές και τριπλές αποκρούσεις τους ήταν άκρως θεαματικές καθιστώντας την εξέλιξη του αγώνα αμφίρροπη. Με τον Σγούτα κάτω από τα δοκάρια να διατηρεί το μηδέν και τους κεντρώους να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού, ήταν θέμα χρόνου για την Καισαριανή ν' ανοίξει το σκορ. Αμ δε.

Μόλις ο Ιωαννίδης έκατσε στον πάγκο, η άμυνα της Αναγέννησης κατέρρευσε και οι Beasts Team πάτησαν γκάζι. Την αρχή έκανε ο Χούντα με δύο γκολ ενώ, τη σκυτάλη πήραν οι Βεσταβασβίλι και Μέλο για το τελικό 4-0 του ημιχρόνου. Άλλες δύο φορές σκόραραν οι Χούντα και Βεσταβασβίλι έκαστος στο δεύτερο 25λεπτο της αναμέτρησης. Για την ομάδα της Αναγέννησης, τα γκολ σημείωσαν οι Ιωαννίδης και Ντόρι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

MVP: Αν και απειλήθηκε από το χατ- τρικ του Βεσταβασβίλι, ο Ίλιρ Χούντα ευστόχησε στο 4ο προσωπικό του τέρμα στο 48' δίχως να το πανηγυρίσει. Σεμνός; Μάλλον κουρασμένος.

BEASTS TEAM: Βεσταβασβίλι (3 γκολ), Κλάινιστ, Χούντα (4 γκολ), Μέλο (1 γκολ), Ίγκλι.

ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καραγεώργης, Ιωαννίδης (1 γκολ), Σγούτας, Πάλμας, Ντόρι (1 γκολ), Καμπάκος, Κίσσας, Μαρρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ