SPORT24

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Η αρχή ήταν απλώς για να μπούμε στο κλίμα και η συνέχεια αναμενόταν συναρπαστική, όπερ και εγένετο.

Η δεύτερη μέρα του μεγάλου τουρνουά ULTREX CUP 5x5, μας επεφύλαξε δύο μεγάλα ντέρμπι που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, μία ισοπεδωτική εμφάνιση ενός μεγάλου φαβορί για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και πραγματικά πλούσιο θέαμα, με ωραίες φάσεις, εντυπωσιακά γκολ και παίκτες που χάρηκαν το ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του τουρνουά. Να χαρούμε τη μπάλα.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Παίκτες, διαιτητές (οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά), οργανωτές και φυσικά ο κόσμος που παρακολούθησε τις αναμετρήσεις στο φιλόξενο χώρο «CAMPEON», στο Μαρούσι.

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, οι δεύτερες ακόμη καλύτερες και συνεχίζουμε. Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στα ματς της περασμένης Παρασκευής. Θυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ ως το μεγάλο τελικό.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

SANANTONIO - AMPELOKIPIANS: 9-7

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Κλισέ, που βρήκε απόλυτη εφαρμογή σε ένα από τα ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του μαραθωνίου που ξεκίνησε Μάιο και θα τελειώσει σε μερικές εβδομάδες.

Οι SANANTONIO ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι με τους AMPELOKIPIANS, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να προηγούνται με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Κοροβέση και ένα του Λάμπαϊ. Μάλιστα στην εκπνοή του ημίχρονου οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Δαμασκηνό, το έπιασε ο Σκέντο. Τελικά μείωσαν σε 3-1 με το ωραίο φάουλ του Μούστα, όμως δύο γκολ του Λάμπαϊ, ανέβασαν το σκορ στο 5-1.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Εκεί όλοι σκέφτηκαν πως το ματς τελείωσε, όταν μάλιστα πήγε στο 7-3, τα χρονικά περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα. Τότε ο Δαμασκηνός των AMPELOKIPIANS, σήμανε την αντεπίθεση και μαζί με τον Μούστα, αμφότεροι πέτυχαν από τρία γκολ, πήγαν να γυρίσουν το ματς. Το 7-3 έγινε 7-7 εν ριπή οφθαλμού και το φινάλε έγινε δραματικό.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Τελικά πιο ψύχραιμοι οι SANANTONIO, βρήκαν λύσεις και από τον πάγκο, έβαλαν δύο γκολ με Τσέλα και Κοροβέση και πήραν την νίκη-πρόκριση με 9-7.

MVP: Ο Λάμπαϊ. Ίσως να αδικούμε λίγο τον Κοροβέση που επίσης συνέβαλε τα μέγιστα για την τελική επικράτηση της ομάδας του, αλλά ο σούπερ σκόρερ Λάμπαϊ, έκανε τη διαφορά ειδικά στο ξεκίνημα.

SANANTONIO : Σκέντο, Σινομάτι, Λάμπαϊ (5 γκολ), Κοροβέσης (3 γκολ), Τσέλα (1 γκολ), Κίτσι, Ζόλης, Πρίφτης

AMPELOKIPIANS: Κανταρτζής, Χατζημιχαήλ (1 γκολ), Μελικόκης, Χ. Ρέντζελος, Μούστα (3γκολ), Δαμασκηνός (3 γκολ), Κωνσταντόπουλος, Φ. Ρέντζελος.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - GUCCI ΦΟΡΕΜΑ: 0-3 (Άνευ αγώνος)

Οι παίκτες του Αλκοολικού Αστέρα μόλις έμαθαν τον αντίπαλο τους…δίστασαν να κατέβουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα, η πολύ αεράτη ομάδα με το όνομα «GUCCI Φόρεμα», να περάσει αέρα στους «32» χωρίς αγώνα. Τυπικό σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις 3-0 για την ομάδα που κατέβηκε, φωτογραφήθηκε και έκανε επίδειξη δύναμης στους υπόλοιπους με ένα οικογενειακό διπλό, το οποίο έληξε 0-0.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Όχι, εντάξει αστειευόμαστε. Ήρθαν για να παίξουν και προπονήθηκαν κάνοντας παράλληλα σκάουτινγκ στους αντιπάλους.

Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο

BULLDOGS - TELEFIA: 30-1

Και κάπου εδώ σοβάρεψαν τα πράγματα. Τι γιατί; Διότι εμφανίστηκε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, οι φοβεροί και τρομεροί BULDOGS, όνομα και πράγμα. Δάγκωσαν τον αντίπαλο, αφού πρώτα τον έπιασαν από το λαιμό. Το τελικό 30-1 (ναι καλά διαβάσατε, 30 γκολ έβαλαν οι τύποι) τα λέει όλα από μόνο του.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Μια παρέα που γνωρίζεται χρόνια, που έχει σύστημα Μπαρσελόνα με ψευτοεννιάρι, χωρίς θέσεις, αλλά με κέφι, τρεξίματα και πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, τράβηξε τα βλέμματα όλων στο γήπεδο 1. Αυτοματισμοί, ωραίο ποδόσφαιρο και άφθονα γκολ, γεγονός βέβαια που οφείλεται και στο καθαρό παιχνίδι των αντιπάλων τους, οι οποίοι παρά τη διαφορά δυναμικότητας, έπαιξαν καθαρά, με σεβασμό και χωρίς σκοπιμότητες.

Η…κόντρα του δεινού γκολτζή Ψαραδέλη για το ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ με τους Πουλάκη, Δημητρίου και Σταματάκη να τον πριζώνουν στο τέλος του ημιχρόνου, δεν τους βγήκε σε καλό. Ο Ψηλός Ψαραδέλης (Ψ.Ψ. για τους φίλους), πήρε φόρα στο δεύτερο μέρος, έδινε πάσες μόνο από το δεξί στο…καλό του αριστερό και τελικά στο νήμα πήρε το χρυσό παπούτσι. 8 γκολ ο Ψ.Ψ. 7 ο Δημητρίου, 6 ο Πουλάκης, 5 ο Σταματάκης, 3 ο Παππάς που ήρθε από τον πάγκο και έφερε ωριμότητα στην ομάδα και ένα ο Καρνής. Το γκολ της τιμής για την TELEFIA FC, ο Καραγιάννης.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

MVP: Ο Ψαραδέλης. Και για τα γκολ, αλλά και για να τη σπάσουμε στους συμπαίκτες του που τον κοιτούσαν με μισό μάτι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο παιχνίδι τους, για να δούμε αν θα πάρει έστω και μία πάσα ο Ψ.Ψ.

BULDOGS: Ψαραδέλης (8 γκολ), Δημητρίου (7 γκολ), Πουλάκης ( 6 γκολ), Σταματάκης ( 5 γκολ), Παππάς ( 3 γκολ), Καρνής ( 1 γκολ), Τσεργάς, Σκέμπερης.

TELEFIA FC: Καραγιάννης (1 γκολ), Μπάντος, Λώλης, Μαρίνος, Μεζίνης

Γιουβεντούρου - Αμπαλαδέρος 11-4

Η ιταλική Γιουβέντους θα συμμετάσχει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η…δική μας Γιουβεντούρου με τέτοια πειστική εμφάνιση βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Βέβαια με αντίπαλο ομάδα με το όνομα Αμπαλαδέρος, ίσως το έργο τους να ήταν εύκολο. Πάντως οι συμπαθείς Αμπαλαδέρος, το πάλεψαν όσο μπορούσαν, έδειξαν καλά στοιχεία επιθετικά, αλλά υστέρησαν στο αμυντικό κομμάτι.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Οι νικητές είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κακαβά που βρήκες τέσσερις φορές το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ από τρία γκολ σημείωσαν οι εξαιρετικοί Ντουμιτρέσκου και Άρης Παπαδόπουλος.

Με 5-1 στο ημίχρονο το έργο της Γιουβεντούρου, έγινε πιο εύκολο στο δεύτερο 25λεπτο. Καλό και καθαρό ματς.

MVP: Ο Κακαβάς. Δεν ήταν μόνο τα 4 γκολ, όσο η συνολική ηγετική του εμφάνιση που τον έκανε να ξεχωρίσει. Και ως γνήσιος σταρ, στο τέλος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Γιουβεντούρου: Καλιγιαννίδης, Κακαβάς (4 γκολ), Ντουμιτρέσκου (3 γκολ), Μουρατίδης, Τσιγκάνης, Άρης Παπαδόπουλος ( 3 γκολ), Μάκης Παπαδόπουλος (1 γκολ), Γιαννακόπουλος.

Αμπαλαδέρος: Πολίτης ( 2 γκολ), Χριστοφορίδης ( 1 γκολ), Καπασακάλης ( 1 γκολ), Σαπαντζόγλου, Μαστροπέτρος, Ψαράκης, Πανταζής, Χατζάκης.

ΑΧΑΣΤΟΙ - POULMANS: 5-0

Επιβεβαίωσαν το όνομα τους. Άχαστοι όνομα και πράγμα. Μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση τους με τους Poulmans, που παρέταξαν ένα…ανθρώπινο πούλμαν μπροστά από την εστία, μόνο που ξέχασαν κάποιες πόρτες ανοικτές και παραβιάστηκαν έξι φορές.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Πολύ δυνατοί επιθετικά οι νικητές, με σφιχτή άμυνα, μοίρασαν χρόνο συμμετοχής και ρόλους πολύ σωστά. Έφτασαν έτσι στο άνετο 6-0, λίγο βαρύ βέβαια για τον αντίπαλο, ο οποίος γύρισε με το πούλμαν στο σπίτι.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Θετική εμφάνιση από μία αθόρυβη ομάδα που πέρασε άνετα στους «32» και μπορεί να δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους, στο τουρνουά που ζεσταίνεται σιγά-σιγά.

MVP: Ο Κουρκουνάς. Έδωσε μεγάλη μάχη με Ραποτίκα και Κορομηλά, αλλά ήταν πιο μπαλαδόφατσα και πήρε τον τίτλο.

ΑΧΑΣΤΟΙ: Ηλιάδης, Οικονόμου, Ραποτίκας ( 2 γκολ), Κορομηλάς ( 1 γκολ), Γκουβάς, Ανδρικόπουλος ( 1 γκολ), Ζάχος, Κουρκουνάς ( 2 γκολ).

PULMANS: Τσερνάκης, Μαρκοζανες, Παπουτσής, Μάριος Κρητικός, Μιχάλης Κρητικός, Χαντζής, Δάλας, Βλάχος.

Αναγέννηση Καισαριανής - Καροπλέσι: 9-3

Το όμορφο και ηρωικό χωριό Καροπλέσι Αγράφων Ευρυτανίας, έφερε στην Αθήνα άξιους ποδοσφαιρικούς εκπροσώπους του, για να το βγάλουν ασπροπρόσωπο. Αμ δε.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Η αγωνιστική Καισαριανή παρέταξε την Αναγέννηση, οκτώ κομάντος που με το μαχαίρι στα δόντια, καθάρισαν την πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Η αλήθεια είναι πως το Καροπλέσι μπήκε δυνατά, αλλά παρουσίασε πρόβλημα φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα σταδιακά να μείνει από δυνάμεις και τελικά να ηττηθεί με 9-3.

Αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, παράσταση για έναν ρόλο το δεύτερο με τον Κίσσα να οδηγεί στο σκοράρισμα και τον Καραγιώργη να ακολουθεί. Καταλυτικός ο Καμπάκος που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

MVP: Ο Κίσσας γιατί σκόραρε σε όλα τα καίρια σημεία, ειδικά όταν άρχιζαν να πιστεύουν σε ανατροπή οι παίκτες από το Καροπλέσι.

Αναγ. Καισαριανής: Καραγιώργης (2 γκολ), Ιωαννίδης ( 1 γκολ), Σγούτας, Πάλμας, Ντόρι (1 γκολ), Καμπάκος (2 γκολ), Κίσσας (3 γκολ), Μάρρης.

Καροπλέσι: Σουφλάς Γιώργος, Σουφλάς Ηλίας (1 γκολ), Πολύζος (1 γκολ), Κώστας Μπουταλάς, Παπαγιάννης (1 γκολ), Άγγελος Μπουταλάς.

CITY - ΣΙΦΝΟΣ: 9-6

Ωραίο ματς και ντέρμπι, που κρίθηκε στο τελευταίο 10λεπτο. Μάλιστα η Σίφνος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με πάθος, προηγήθηκε 3-1 και 4-2, έδειχνε ικανή να τιμήσει το όμορφο νησί των Κυκλάδων, όμως το…CITY EXPRESS πήρε μπρος στο δεύτερο 25λεπτο και έκλεισε θέση για τους «32».

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Δυνατές μομομαχίες, πολλά μαρκαρίσματα, δύσκολο ματς για τον διαιτητή που το διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε. Το 2-4 έγινε 7-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πλασίντ, που έβαλε τα 6 από τα 9 γκολ της ομάδας του. Τα περισσότερα με καταπληκτικές ατομικές ενέργειες. Η Σίφνος μείωσε σε 7-5, το πάλεψε, αλλά δέχθηκε άλλα δύο γκολ και λύγισε.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Το τελικό 9-6 κρίνεται δίκαιο, καθώς αυτά τα ματς θέλουν διάρκεια και σωστή διαχείριση δυνάμεων.

MVP: Ξεκάθαρα ο Πλασίντ, με 6 γκολ και άλλες τόσες χαμένες ευκαιρίες. One man show.

CITY: Πλασίντ (6 γκολ), Αγγελόπουλος, Τσαβαλης, Φαρζόν (2 γκολ), Φαρίντ, Μπομπ (1 γκολ), Τόνι, Μαντζουράνης.

ΣΙΦΝΟΣ: Κιτσάλης, Λεμπέσης Σπύρος (2 γκολ), Ζαμαριάς, Λεμπέσης Γρηγόρης, Μηλιώνης (2 γκολ), Λεμονής, Αρβανίτης (2 γκολ), Συνοδινός

JOGA BONITOS - KUBOO LUSTIGS 11-2

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και οι Joga Bonitos, κατάφεραν να φτάσουν το σκορ στο 8-0, πριν αντιδράσουν κάπως οι αντίπαλοι τους.

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Αντιλαμβάνεστε πως με τέτοιο ξεκίνημα και ανάλογη συνέχεια πάλι καλά που το σκορ έμεινε στο 11-2 και δεν ξέφυγε και άλλο. Πάντως οι ηττημένοι πέτυχαν πολύ ωραία γκολ, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, ωστόσο την πρόκριση πήραν επάξια οι «κύριοι με τα άσπρα».

Γκολ και θέαμα στο ULTREX CUP 5x5

Απόλυτη μοιρασιά στο σκοράρισμα με τους Φρονιμάκη και Κασαλιά να σημειώνουν από τρία γκολ, τους Γκάτσι και Λιβάνιο από δύο και ένα γκολ έβαλε ο Κούβελος.

MVP: Ο Κασαλιάς. Έπαιξε στα ίσια για τον τίτλο του πολυτιμότερου με τον Φρονιμάκη, στα σημεία κέρδισε εκείνος. Δεχόμαστε ενστάσεις από Φρονιμάκη και όποιον άλλο θέλει!

JOGA BONITOS : Λιβάνιος (2 γκολ), Φρονιμάκης (3 γκολ), Γκάτζι (1 γκολ), Κασαλιάς (3 γκολ), Κούβελος (1 γκολ), Γκιάτης, Κύρκος, Μακρυγιαννάκης.

KUBOO LUSTIGS: Σωτηρόπουλος (1 γκολ), Στοφόρος, Τσέλος, Ρίτσος (1 γκολ), Παπαϋφαντής, Πορφύρης, Καραθάνος, Κομνηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ