SPORT24

Φέτος θα παίξεις Ultrex Cup 5x5

image
Φέτος θα παίξεις Ultrex Cup 5x5

Το Sport24.gr θα δώσει δυναμικό παρών στο νέο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 που διοργανώνει το Ultrex και σε καλεί να μπεις κι εσύ στη μάχη. Πού ξέρεις; Μπορεί να παίξουμε και αντίπαλοι.

Μικρές κοφτές ανάσες. Εκείνες που ακολουθούν το πρώτο σπριντ που κάνεις σε ένα γηπεδάκι 5x5. Εκεί που έχεις αφήσει όλες τις έγνοιες και τα προβλήματα πίσω, είσαι παρέα με τους κολλητούς σου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να βρεις τα αντίπαλα δίχτυα. Αν έχεις παίξει έστω μια φορά στη ζωή σου 5x5, θα ξέρεις πολύ καλά αυτή την πρωτόγνωρη ελευθερία του να είσαι για μία ώρα σε ένα γήπεδο και να μην σε νοιάζει πραγματικά τίποτα άλλο.

Το 5x5 δεν είναι άλλο ένα παιχνίδι. Είναι κόλλημα, είναι πώρωση, είναι τρόπος ζωής. Το Ultrex αποφάσισε φέτος να ισχυροποιήσει την ήδη πολύ σταθερή του σχέση με το ποδόσφαιρο και τις καθημερινές μας συνήθειες, διοργανώνοντας ένα τρομερό τουρνουά 5x5.

Το μόνο που ζητάνε από εσένα είναι τεχνική, αντοχή και ταχύτητα. Το 'χεις; Παίξε με Ultrex και θα δεις.

Μπες στο www.ultrexcup.gr και δήλωσε συμμετοχή για να πάρεις κι εσύ μέρος με την παρέα σου στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τα τέλη Απριλίου και κάθε Παρασκευή μέχρι τον Ιούνιο. 64 ομάδες θα μπουν στο κεντρικό ταμπλό του τουρνουά και μετά από νοκ αουτ παιχνίδια θα περάσουμε στις φάσεις των 32, των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον μεγάλο τελικό.

Με την νικήτρια ομάδα να κερδίζει ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι στη Μαδρίτη με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τα μέλη της ομάδας εκεί. Η ομάδα των φιναλίστ κερδίζει VR γυαλιά ενώ την ομάδα που θα κερδίσει τον μικρό τελικό την περιμένουν δωροεπιταγές Intersport συνολικής αξίας 400 ευρώ.

Αν ρωτάς όμως εμένα και τον Καβάφη, σημασία έχει το ποδοσφαιρικό ταξίδι μέχρι τον τελικό και όχι η Ιθάκη (εν προκειμένω η Μαδρίτη). Είναι οι Παρασκευές που θα περάσεις παρέα με τους φίλους σου σε ένα γήπεδο 5x5 να παλεύεις για την νίκη, είναι η ένταση του παιχνιδιού, είναι το ρίσκο του να παίξεις με αντιπάλους που δεν γνωρίζεις αλλά έχουν έρθει εκεί με τον ίδιο στόχο.

Το ακόμα καλύτερο; Όλο το τουρνουά θα έχει κάλυψη από το Sport24.gr. Έτσι, εσύ θα παίζεις με την ομάδα σου την Παρασκευή και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορείς να δεις φωτογραφίες και βίντεο από τα κατορθώματα της ομάδας σου στο Sport24.gr, δίπλα ακριβώς στα ρεπορτάζ του ελληνικού και των ξένων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Με ανάλυση της κάθε αγωνιστικής, στατιστικά και φυσικά πλούσιο υλικό από τα παιχνίδια.

Φέτος θα παίξεις Ultrex Cup 5x5

Στα συν του τουρνουά θα βάλω σίγουρα τα γήπεδα στα οποία θα γίνουν τα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί οι εγκαταστάσεις του “Campeon” αλλά και οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εγκατάστασης, δίνουν στο Ultrex Cup 5x5 τον επαγγελματισμό και την ποδοσφαιροσύνη που του πρέπει. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιδιοκτήτη Βασίλη Λάκη και των επαγγελματιών διαιτητών που θα σφυράνε τα παιχνίδια, 64 ομάδες θα πέσουν στη μάχη του βάθρου.

Η ομάδα του Sport24.gr θα είναι εκεί από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία. Το πόσα παιχνίδια θα αναγκαστούμε να δούμε από την εξέδρα, θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Η λογική των νοκ αουτ παινχιδιών προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα στην ελπίδα. Κάποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα, κάποιος σε κακή, κάποιους θα ευνοεί ο ήλιος και κάποιους θα τους ρίχνει η πιθανή βροχή.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι το Ultrex Cup 5x5 είναι πραγματικότητα και σε περιμένει να παίξεις και να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο. Μάζεψε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.ultrexcup.gr και σου δίνουμε ραντεβού – πού αλλού; - στο γήπεδο. Πάμε μαζί το σύνθημα: Παίξε με Ultrex και θα δεις!

Φέτος θα παίξεις Ultrex Cup 5x5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ