UFC

UFC 146: Mir vs Velasquez, Silva vs Nelson

UFC 146: Mir vs Velasquez, Silva vs Nelson

Λίγες μόλις μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του αγώνα Junior Dos Santos vs. Alistair Overeem, η διοργάνωση ανακοινώνει επίσημα δύο ακόμη heavyweight αγώνες για το UFC 146 που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Λας Βέγκας.

Co-main event της βραδιάς θα είναι ο αγώνας Cain Velasquez (9-1) vs Frank Mir (16-5), με τον νικητή να αντιμετωπίζει εγγυημένα τον νικητή του Dos Santos vs Overeem, που θα είναι βεβαίως το main event

Ένας άλλος πολύ ενδιαφέρον heavyweight αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια βραδιά θα δει τον Roy Nelson (16-7) να αντιμετωπίζει τον Antonio ‘Bigfoot’ Silva (16-3), σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο για τον Nelson, o οποίος με ήττα θα αποχαιρετίσει λογικά την οργάνωση.

Να θυμίσουμε ότι ο γιγαντιαίος Silva νίκησε την περασμένη χρονιά τον θρύλο του MMA Fedor Emilianenko στα πλαίσια της διοργάνωσης Strikeforce, αλλά στον αμέσως επόμενο αγώνα του υπέστη μια πολύ άσχημη ήττα κόντρα στον Daniel Cormier, χάνοντας με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το UFC ανακοίνωσε και μία τέταρτη (!) heavyweight αναμέτρηση για το UFC 146, με τον άλλοτε title challenger Gabriel Gonzaga (13-6) να αντιμετωπίζει τον νεοφερμένο στο UFC Shane del Rosario (11-0).

Βραδιά μεγάλων αναμετρήσεων λοιπόν με πολλά εγγυημένα knockout στο UFC 146, που θα είναι σχεδόν σίγουρα ένα από τα καλύτερα και πιο πολυσυζητημένα event του 2012.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ