UFC

Τραυματίας ο Cain, ο Hunt στη θέση του κόντρα στον Werdum!

Τραυματίας ο Cain, ο Hunt στη θέση του κόντρα στον Werdum!

Ο Heavyweight πρωταθλητής του UFC, Cain Velasquez τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κατά την προπόνηση και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον διεκδικητή Fabricio Werdum στο UFC 180 στις 15 Νοεμβρίου.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Mark Hunt (#4 στα rankings) που μόλις ένα μήνα πριν έβγαλε ΝΟΚΑΟΥΤ τον Roy Nelson στην Αυστραλία και θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο για την Interim (Προσωρινή) ζώνη του πρωταθλητή μέχρι να γυρίσει ο Velasquez και να αντιμετωπίσει τον νικητή αυτής της μάχης.

Η μάχη έχει πολύ ενδιαφέρον μιας και οι δύο τους έχουν πολύ διαφορετικά στυλ ως βάση. Ο Werdum είναι ένας από τους καλύτερους grapplers όλων των εποχών, ο μοναδικός άνθρωπος που υπέταξε τον τελευταίο αυτοκράτορα Fedor Emelianenko και η Guard του είναι κίνδυνος θάνατος για τον οποιοδήποτε.

Από την άλλη ο Hunt είναι πρώην πρωταθλητής του K-1 και ένας από τους πιο επικίνδυνους strikers σε όλο το UFC και πολύ βασικό έδαφος, κυρίως στην άμυνα ενάντια στα Takedowns. Όσο και να έχει βελτιωθεί όμως δεν θα θέλει με τίποτα να μπλέξει στο έδαφος με τον Werdum.

Αντιθέτως το striking του Βραζιλιάνου εδώ και αρκετά παιχνίδια δείχνει να βελτιώνεται συνεχώς. Ακόμη και στον αγώνα με τον Overeem πίσω στο strikeforce, έχασε περισσότερο λόγω της τακτικής να πέφτει με τον πισινό ανά 10 δευτερόλεπτα για να τον βάλει στην guard του, παρά γιατί ήταν χειρότερος striker.

Για την ακρίβεια, τις λίγες φορές που αποφάσιζε να εμπλακεί σε κάποια κόντρα βγήκε πολλές φορές νικητής.

Δείτε και τον αγώνα του με τον Nelson επίσης. Μπορεί να μην τον έβγαλε NOK AOYT όπως ο Hunt αλλά για 5 γύρους τον «έδερνε» αλύπητα και με μπόλικη ποικιλία στις επιθέσεις.

Χέρια, πόδια, γόνατα στο clinch κοκ. Το ερώτημα είναι, θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να πιέσει στο όρθιο με το ρίσκο να βγεί νοκ άουτ; Αν ναι, πόσο καλά θα τα καταφέρει απέναντι στον Hunt;

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr
Νεαρός πυγμάχος ξαπλώνει τον διαιτητή και τον χτυπάει στο έδαφος αλύπητα!
Κατερίνα Κολιού: Η hot δημοσιογράφος του GFC

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ξυλοκόπησε άγρια παρευρισκόμενο!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ