UFC

To UFC ακυρώνει την τιμωρία του Cung Le!

To UFC ακυρώνει την τιμωρία του Cung Le!

Είχε γίνει μεγάλο θέμα πριν μερικές βδομάδες όταν ο Αμερικανοβιετναμέζος μαχητής του UFC, Cung Le βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ (αυξητική ορμόνη) μετά την μάχη του με τον Bisping. Οι συναθλητές του τον "έκραξαν", το UFC τον τιμώρησε βαριά και όλοι νομίζαμε ότι τελείωσε εκεί η υπόθεση.

Η πλευρά του Le όμως, που από την πρώτη στιγμή επέμενε στην αθωότητά του, έκανε ένσταση και τελικά την κέρδισε ακυρώνοντας την τιμωρία του!

Από ότι φαίνεται, το UFC όντας στην Κίνα όπου δεν υπάρχουν συνεργαζόμενες αθλητικές επιτροπές, ανέθεσε τον έλεγχο αντιντόπινγκ στους λάθος ανθρώπους που σύμφωνα με τον Le, δεν τήρησαν τις προδιαγραφές της WADA, χρησιμοποίησαν μια αναξιόπιστη μέθοδο, πήραν το δείγμα σε λάθος στιγμή και το κατέστρεψαν αμέσως μετά ενώ κανονικά έπρεπε να το διατηρήσουν για κάνα μήνα ακόμη.

Αυτή την άποψη την συμμερίζονται και ειδικοί γιατροί του χώρου των αναβολικών, όπως και το UFC, αφού πήρε πίσω την απόφασή του… Άρα ο Le δεν είναι ένοχος αλλά δεν είναι και απαραίτητα αθώος… μπράβο UFC.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Νεαρός πυγμάχος ξαπλώνει τον διαιτητή και τον χτυπάει στο έδαφος αλύπητα!

Κατερίνα Κολιού: Η hot δημοσιογράφος του GFC

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ξυλοκόπησε άγρια παρευρισκόμενο!

Μιχαλόπουλος και Μπέλος μιλάνε στο fightsports.grγια τις νέες "ζώνες" τους:

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ