UFC

Το… love story του Ortiz με την Jameson!

Το… love story του Ortiz με την Jameson!

Το… love story του Tito Ortiz με την «καθηγήτρια» Jenna Jameson που έχει περάσει από χίλια κύματα

Στις αρχές του 2006 ο μεγάλος στα των μεικτών πολεμικών τεχνών και του UFC, Tito Ortiz ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την πρώτη του γυναίκα, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει σε φίλους, συνεργάτες και φανς πως είναι τρελά ερωτευμένος με την πρώην σταρ ερωτικών ταινιών Jenna Jameson.

Αμφότεροι γνωρίστηκαν μέσω του «MySpace» εκεί όπου συχνά πυκνά αντάλλαζαν σχόλια, απόψεις και φιλοφρονήσεις. Αμέσως μόλις χώρισε ο Ortiz από την Kristin άρχισε να κυκλοφορεί με την Jenna και πολύ σύντομα και οι δυο τους δήλωναν τρελά ερωτευμένοι.

Την ίδια χρονιά της γνωριμίας του ο Tito απέδειξε τον έρωτά του, αφού όντας καλεσμένος από τις μεγάλες δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ που ήθελαν να τον τιμήσουν δεν έδωσε το «παρών», αφού οι πρώτοι του απαγόρευσαν να φέρει μαζί του την πρώην σταρ μια και θεώρησαν πως μια τέτοια παρουσία προσβάλει τη χώρα και όσους την υπηρετούν.

Τον ερχόμενο Νοέμβριο ο Ortiz ήταν καλεσμένος σε εκπομπή-παραγωγή πολλών εκατομμυρίων στις ΗΠΑ και βρίσκοντας το… πάτημα λόγω της μεγάλης θεαματικότητας αποκάλυψε πως είναι τρελά ερωτευμένος με την Jenna. Δήλωσε πως την αγαπάει και πως εκείνη για χάρη του θα σταματούσε το πορνό για δημιουργήσουν μαζί μία όμορφη οικογένεια.

Όντως, για τα επόμενα δύο χρόνια έζησαν μια ζωή σαν παραμύθι, αποκτώντας και δίδυμα. Το 2010 όμως τελειώσαν όλα! Σύμφωνα με την Jenna στις διακοπές τους στο Μαΐάμι ο Tito εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια μιας σκηνής ζηλοτυπίας… χτύπησε την όμορφη ηθοποιό. Η ίδια δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφίες με το ιδιαιτέρως τραυματισμένο χέρι της. Όμως, ο Ortiz έσωσε την παρτίδα, αφού στο δικαστήριο απέδειξε πως η Jenna ήταν χρήστης κοκαΐνης και δεν ήταν λίγες οι φορές που σκηνοθετούσε επεισόδια…

Για την ιστορία το ζεύγος φαίνεται να τα έχει… φτιάξει ξανά όπως κατέγραψε κάμερα στα πρόσφατα βραβεία MMA που ο Tito συνόδευε την Jenna!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ