UFC

Τεράστιες τιμωρίες σε Jon Jones, Daniel Cormier και Wanderlei Silva!

Τεράστιες τιμωρίες σε Jon Jones, Daniel Cormier και Wanderlei Silva!

Ακριβά πλήρωσαν τον καυγά τους μπροστά στις κάμερες οι Jon Jones και Daniel Cormier, ιδιαίτερα ο πρώτος.

Χτες απολογήθηκαν στην αθλητική επιτροπή του Las Vegas για το σκηνικό και οι τιμωρίες τους ήταν βαριές ενώ ιδιαίτερα για τον Jones υπήρχαν και άλλες μεγάλες απώλειες μιας και η NIKE έκοψε το συμβόλαιο που είχε μαζί του και του απέφερε εξαψήφια αμοιβή ανά έτος. Μικρότερη παράπλευρη απώλεια για τον Cormier που είδε μαθητές του να πηγαίνουν σε άλλες σχολές.

Η αθλητική επιτροπή, αφού άκουσε τις απολογίες και των δύο, αποφάσισε ότι αυτός που ξεκίνησε τον καυγά ήταν ο Jon Jones, ακουμπώντας το μέτωπό του πάνω σε αυτό του Cormier και έριξε βαρύτερο πέλεκυ.

Συγκεκριμένα, του επέβαλε να πληρώσει πρόστιμο 50.000 δολαρίων και τον υποχρέωσε να διεκπαιρεώσει 40 ώρες κοινωνικής εργασίας. Από την άλλη ο Cormier θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 9.000 δολαρίων και να διεκπαιρεώσει 20 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Τέλος και επίσημα για Wanderlei;

Την ίδια μέρα εκδικάστηκε (ερήμην) και η υπόθεση του Wanderlei Silva, o οποίος απέφυγε πριν μήνες ξαφνικό έλεγχο αντιντόπινγκ από την αθλητική επιτροπή και από τότε δεν έχει υπάρξει καθόλου συνεργάσιμος μαζί τους.

Εδώ η απόφαση ήταν ιδιαίτερα σκληρή αφού η αθλητική επιτροπή του επέβαλε δια βίου αποκλεισμό από οποιοδήποτε ΜΜΑ event στην δικαιοδοσία της (ουσιαστικά όλες τις ΗΠΑ αλλά και τα UFC events του εξωτερικού) ενώ καλείται να πληρώσει 70.000 δολάρια ως πρόστιμο!

Βέβαια ο Βραζιλιάνος έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αφήνοντας αιχμές γενικότερα για το UFC, όμως ο δικηγόρος του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει έφεση.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Θηλυκός… νοκάουτερ ετών πέντε!

Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

Ξύλο και των… γονέων ανάμεσα σε γυναίκες!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ