UFC

Τα χειρότερα tattoos του UFC

Τα χειρότερα tattoos του UFC

Τα tattoos είναι αναπόσπαστο κομμάτι του UFC και των MMA γενικότερα. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα χειρότερα που έχουμε δει μέσα στο octagon. (photos)

UFC σημαίνει μπουνιές, κλοτσιές, λαβές μέσα στο octagon, με τον κόσμο να παραληρεί. Κοινώς, UFC σημαίνει ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως.

Όμως, UFC σημαίνει και tattoos, αφού αυτές οι δύο έννοιες είναι σχεδόν συνυφασμένες.

Κάθε αθλητής των MMA, και ειδικότερα του UFC, που σέβεται τον εαυτό του, έχει "χτυπήσει" οπωσδήποτε ένα tattoo.

Είτε αυτό είναι στο μπράτσο, είτε στο στήθος, είτε στην πλάτη, είτε στο πόδι, είτε οπουδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, ένα tattoo πάντα χαρακτηρίζει τον αθλητή του UFC.

Φυσικά, ένα tattoo δεν μπορεί πάντα να είναι επιτυχημένο, όσον αφορά στην έμπνευσή του, στο περιεχόμενό του, αλλά και στην εκτέλεσή του.

Ας δούμε ποια είναι τα χειρότερα tattoos που ανακάλυψε το Sport24.gr, μετά την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με το UFC τους τελευταίους μήνες.

Brandon Vera

Η πλάτη του Brandon Vera είναι γεμάτη ιερογλυφικά, θυμίζοντας κάτι από περγαμηνές στην αρχαία Αίγυπτο. Μπας και είναι γραμμένη καμιά μυστική κατάρα, που εξολοθρεύει τους αντιπάλους;

Joe Riggs

Ένα από τα πολλά tattoos του Joe Riggs είναι το προσωνύμιο που του έχουν δώσει στα MMA, δηλαδή Diesel. Μόνο που ο Riggs δεν επέλεξε και το καλύτερο σημείο, αλλά ούτε και τον καλύτερο τρόπο για να το "χτυπήσει". Σαν αψίδα πάνω από τον αφαλό του και με γαλάζια γράμματα, θυμίζει πιο πολύ διαφήμιση της γνωστής εταιρείας ρουχισμού.

Ian Loveland

Λάτρης των tattoos ο Loveland, που έχει ζωγραφίσει πολλά μέρη του σώματός του. Το εντυπωσιακότερο όμως το άφησε για την πλάτη του, την οποία έχει κοσμήσει ολόκληρη με μία μεγαλοπρεπέστατη... πέστροφα (;).

Ακριβώς! Μία πρασινωπή πέστροφα που πετάγεται μέσα από το νερό, ξεκινώντας χαμηλά από τη μέση και φτάνοντας μέχρι την ωμοπλάτη. Σημαντικές λεπτομέρειες: το αγκίστρι στο στόμα του ψαριού και τα κόκκινα βράγχια. Δεν κερδίζεις που δεν κερδίζεις, δεν πας για ψάρεμα;

Alan Belcher

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Johnny Cash με το tattoo που επέλεξε να κάνει στο αριστερό του μπράτσο ο Alan Belcher. Η μορφή του θρυλικού τραγουδιστή κοσμεί το χέρι του Belcher, αλλά μάλλον δεν θυμίζει πολύ τον Cash. Ίσως ο Belcher να έπρεπε να κάνει πράξη το στίχο του Cash, "I hurt myself" (από το τραγούδι "Hurt"), για την επιλογή του.

Brock Lesnar

Εντάξει το συμβολισμό του tattoo του Brock Lesnar τον καταλαβαίνουμε. Θέλει να μας δείξει ότι σε κάποια φάση της ζωής του είχε τόσα προβλήματα, σαν να είχε μια λεπίδα στο λαιμό του. Όμως, ρε μεγάλε (στην κυριολεξία), θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιο διακριτικό και σίγουρα πιο ωραίο. Ένα σπαθί που καρφώνεται στο λαιμό σου; Όσο πιο πολύ το κοιτάω, τόσο πιστεύω πως το υπόλοιπο θα βγει από το στόμα.

Melvin Costa

Ή είναι ο μεγαλύτερος μάγκας που υπάρχει στον πλανήτη ή απλά θέλει να προκαλέσει. Και φυσικά τα κατάφερε. Γιατί το να έχεις tattoo γύρω από τον αφαλό σου, που γράφει: "Έχω μικρό (ας το πούμε ευγενικά) πέος", θέλει... καρύδια. Από την άλλη, μπορεί ο κύριος Costa να έχει θέμα με το IQ του. Άλλο ο (και καλά) αυτοσαρκασμός, άλλο η εκκεντρικότητα και άλλο η... βλακεία.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ