UFC

Ο Hendricks υποστηρίζει ότι τo κακό taping του κόστισε σε δύναμη!

Ο Hendricks υποστηρίζει ότι τo κακό taping του κόστισε σε δύναμη!

O Johny Hendricks είναι γνωστός νοκάουτερ έχοντας μπόλικα στο ενεργητικό του. Όμως, σε μια από τις μάχες που δεν τα κατάφερε να την τελειώσει παρά τα αρκετά χτυπήματα που πέτυχε ήταν με τον Georges St Pierre, χάνοντας τελικά και την μάχη.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του, υποστήριξε ότι στη συγκεκριμένη μάχη μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο το 70% της δύναμής του στα χτυπήματα αφού δεν φρόντισε να του γίνει το σωστό για εκείνον taping.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι συνήθως ζητάει να του γίνει έξτρα χοντρό δέσιμο στα χέρια γιατί λόγο της μεγάλης δύναμης κρούσης των γροθιών του, χρειάζονται και τα χέρια του μεγαλύτερη προστασία.

Στη μάχη με τον Καναδό πρώην πρωταθλητή, λέει ότι αμέλησε να ζητήσει και αυτή τη φορά έξτρα δέσιμο και έτσι ένοιωθε την κρούση στην άρθρωση των δακτύλων (knuckles) να του προκαλεί ζημιά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην βάζει τη μέγιστη δύναμη. Παρόλα αυτά, κληρονόμησε και μελανιές στις αρθρώσεις και ερεθισμό στο χέρι παρά το 70% της έντασης.

Το taping είναι τέχνη για τα μαχητικά αθλήματα και βλέπουμε πόσο προσοχή χρειάζεται καθώς μπορεί να επηρεάσει και την απόδοση του αθλητή αλλά και την υγεία του!

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Απόπειρα αυτοκτονίας του War Machine!

Μάικ Τάισον: Παρά λίγο να σπάσω στο ξύλο τον Μπρατ Πιτ!

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ξυλοκόπησε άγρια παρευρισκόμενο!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ