UFC

Νέο περιστατικό ντοπαρίσματος στο UFC

Νέο περιστατικό ντοπαρίσματος στο UFC

Συνεχίζονται τα θετικά τεστ απαγορευμένων ουσιών στο UFC. Ο απόφοιτος του TUF Mike King, βρέθηκε θετικός στο αναβολικό στεροειδές Ναδρολόνη.

Συνεχίζονται τα θετικά τεστ απαγορευμένων ουσιών στο UFC. Ο απόφοιτος του TUF Mike King, βρέθηκε θετικός στο αναβολικό στεροειδές Ναδρολόνη μετά τη μάχη του στην Ιρλανδία όπου παρά την ήττα του είχε κερδίσει και μπόνους 50.000 δολαρίων για τη μάχη της βραδιάς.

Φυσικά το μπόνους δεν θα το πάρει ποτέ,το UFC τον έκοψε και τιμωρήθηκε και με 9μηνο αποκλεισμό από το άθλημα. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των «ντοπαρισμένων» ο King στη δήλωσή του δήλωσε ντροπιασμένος, αποδεχόμενος ολοκληρωτικά τις τιμωρίες, ελπίζοντας ότι θα έχει κάποτε την 2η ευκαιρία του.

Βέβαια αυτό το κόψιμο δημιουργεί κάποια ερωτήματα για την πολιτική του UFC που κόβει παραβάτες εύκολα όταν είναι μικρά ονόματα αλλά πιο μεγάλα σαν τον Drysdale τους επιτρέπεται να συνεχίσουν ακόμη και με περισσότερα από ένα θετικά τεστ απαγορευμένων ουσιών.

Τέλος, σκεφτείτε αυτό. Στις ΗΠΑ τα τεστ στα μαχητικά αθλήματα υπολείπονται σημαντικά αυτά των πιο μεγάλων αθλημάτων, ειδικά των ολυμπιακών. παρόλα αυτά έχουμε συχνά παραβάτες και όχι μόνο στο UFC αφού και στο GLORY χρειάστηκαν μόνο λίγα event για να πιαστεί ο πρώτος ντοπαρισμένος αθλητής, και αυτός επί Αμερικάνικους εδάφους.

Σκεφτείτε τώρα τί γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο, από την Ασία μέχρι την Ελλάδα που οι έλεγχοι είναι είτε ανύπαρκτοι είτε ακόμη λιγότερο ενδελεχείς από τις ΗΠΑ. Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις μαχητών του PRIDE ότι δεν τους έλεγχαν ποτέ για αναβολικά, μόνο ναρκωτικά. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι γινόταν και στο k-1 ας πούμε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mitch Green: Ο γκάνγκστερ που τις έφαγε από τον Tyson!

Christy Mack: Όταν συνέλθω θα επιστρέψω στο πορνό!

Γυναικεία μάχη σε τράπεζα!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ