UFC

Αποφασίζουν μετά τις 24/04 για UFC 146

Αποφασίζουν μετά τις 24/04 για UFC 146

Καμία απόφαση για τον αντίπαλο του πρωταθλητή Junior Dos Santos δεν θα ληφθεί πριν την απολογία του Alistair Overeem ενώπιον της αθλητικής επιτροπής της Νεβάδα στις 24 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του UFC.

Ενώ ο Alistair Overeem παραμένει εξαφανισμένος από τα ΜΜΕ, πληροφορίες που διέρρευσαν από την αθλητική επιτροπή της Νεβάδα αναφέρουν ότι ο αθλητής θα παραστεί στα γραφεία της επιτροπής στις 24 Απριλίου προκειμένου να απολογηθεί για την υπερβολική αναλογία τεστοστερόνης/επιτεστοστερόνης που βρέθηκε στο δείγμα ούρων του.

Παράλληλα η επιτροπή επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής δεν ζήτησε να εξεταστεί το δεύτερο δείγμα ούρων που είχε δώσει στις 27 Μαρτίου, κάτι που δείχνει πως στην απολογία του ο αθλητής δεν θα αρνηθεί την εγκυρότητα του τεστ, αλλά θα επικαλεσθεί κάποια δικαιολογία για να την εξηγήσει.

Το γεγονός πως το UFC δεν έχει ακόμα προβεί στην επίσημη ακύρωση του αγώνα Dos Santos-Overeem, σε συνδυασμό με την απόφαση του να μην προβεί σε καμία κίνηση μέχρι την απολογία της 24 Απριλίου, δείχνει πως πιθανώς ο Overeem να έχει κάποια ισχυρή δικαιολογία για το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου.

Ως προς την φύση αυτής της δικαιολογίας δεν έχει διαρρεύσει ακόμα τίποτα, σε περίπτωση όμως που η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα δεχθεί τελικά τις εξηγήσεις του Οvereem και του δώσει άδεια συμμετοχής, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σε αντίθετη περίπτωση το UFC θα αναγκαστεί να βρει καινούργιο αντίπαλο για τον Dos Santos, ενώ στον Overeem θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ