UFC

Mεγάλη βραδιά στο UFC

Mεγάλη βραδιά στο UFC

O Anderson Silva επιστρέφει τα ξημερώματα μετά από επτά χρόνια και αντιμετωπίζει τον Chris Weidman. Χορταστικό το πρόγραμμα αγώνων στο UFC.

Σήμερα το βράδυ (ή ξημερώματα Κυριακής σε ώρα Ελλάδας αν προτιμάτε) ο μεγάλος Anderson Silva επιστρέφει στο οκτάγωνο χωρίς τη ζώνη του πρωταθλητή μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και καλείται να αποδείξει ότι δεν... παραμεγάλωσε ενάντια στον νέο και ωραίο Chris Weidman.

Ο τελευταίος δείχνει αποφασισμένος με τη σειρά του να κλείσει όσα στόματα είχαν αμφισβητήσει την νίκη του την πρώτη φορά, μετά και τα παιδιαρίσματα του Βραζιλιάνου.

Στο co main event, η Ronda Rousey θα έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που συγκρατούσε τόσο καιρό στο Ultimate Fighter. Να "ξεριζώσει" δηλαδή το χέρι της Miesha Tate και να την δείρει με αυτό. Από την άλλη η Tate, πιο cool από ποτέ, μοιάζει αρκετά συγκεντρωμένη για να κάνει την έκπληξη.

Τέλος, επικό αναμένεται να είναι και το ματς του Josh "ο πιο cool άνθρωπος στον κόσμο" Barnett με τον ανερχόμενο Travis Browne. Εμπειρία κόντρα στα νιάτα για άλλη μια φορά!

Δείτε όλη την κάρτα, την οποία θα παρακολουθήσουμε όπως κάθε φορά ζωντανά στο Sport24.gr στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής. Τα prelims κατά τη μία στην επίσημη σελίδα του UFC στο Facebook.

MAIN CARD

Chris Weidman vs. Anderson Silva

Ronda Rousey vs. Miesha Tate

Josh Barnett vs. Travis Browne

Fabricio Camoes vs. Jim Miller

Diego Brandao vs. Dustin Poirier

PRELIMINARY CARD

Uriah Hall vs. Chris Leben

Michael Johnson vs. Gleison Tibau

Manny Gamburyan vs. Dennis Siver

Siyar Bahadurzada vs. John Howard

William Macario vs. Bobby Voelker

Estevan Payan vs. Robert Perdata-alta

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ