UFC

Lawler vs Brown το Σάββατο για πολύ ξύλο!

Lawler vs Brown το Σάββατο για πολύ ξύλο!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Middleweight θα έχει ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Robbie Lawler και Matt Brown όπου προβλέπεται μεγάλη μάχη.

Αυτό το Σάββατο το UFC φιγουράρει στην κορυφή μία μάχη που μας είχε εξιτάρει απίστευτα όταν ανακοινώθηκε αφού οι δύο αντίπαλοι, Robbie Lawler και Matt Brown, ξεχωρίζουν για το υπερεπιθετικό στυλ τους όχι μόνο στην κατηγορία τους αλλά γενικά σε όλη την διοργάνωση.

Συν ότι τον νικητή τον περιμένει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Middleweight κατηγορίας από τον Hendricks, οπότε το το κίνητρο είναι μεγάλο για τους δύο βετεράνους των ΜΜΑ που βρίσκονται σήμερα αδιαμφισβήτητα στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Επιπρόσθετα, πριν από αυτούς, ο Anthony Johnson θα κοντραριστεί με τον μικρό Nogueira ενώ ο ανερχόμενος Bermudez πρέπει να αποδείξει πολλά ενάντια στον πολύ σκληρό βετεράνο Clay Guida. Όλα φαίνεται ευοίωνα για μία ακόμη πολύ καλή κάρτα μετά το UFC της Ιρλανδίας πριν λίγες μέρες. Για την ώρα αράξτε και δείτε το πάντα δυνατό Road to the Octagon:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Στυλάτος Αμερικάνος τις… παίζει στον δρόμο

Tαβερνόξυλο Βρετανών σε χωράφι!

Αθλητής φρίκαρε μετά από νοκ άουτ!

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ